Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Steaua flora2006
4-1-3-2 Tactiek grupir
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
47.9 gemiddelde waardering 55.7
adequate Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen excellent


7e minuut.
Inworp. Việt Nam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raczyński rent richting de bal. Raczyński geeft een lange en hoge pass. Ophof krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ophof rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ursprung ... Strafschop! Ophof is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ursprung probeert naar een medespeler te passen. Savvopoulos neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - flora2006 1:0

12e minuut.
Kłodawski kopt de bal weg. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung geeft de bal voor. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef haalt uit met een fantastische trap. Kuliš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęciński geeft de bal voor. Vulević probeert de bal aan de voet te houden. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua 50%, flora2006 50%.
F.C. Steaua - flora2006 1:0

46e minuut.
Daar is Ursprung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursprung probeert naar een medespeler te passen. Dejanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejanac geeft de bal voor. Bičanić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dejanac kopt de bal weg. Ursprung probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kłodawski de bal. Nef is nu in balbezit. Nef draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Việt Nam geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bičanić stond buitenspel. Kankaanpää neemt vlug de vrije trap. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef draait met de bal, schiet en ... Kuliš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benassi rent richting de bal. Benassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Steaua - flora2006 1:1

68e minuut.
Ośródka onderschept slim de pass. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi schiet op doel. Kuliš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - flora2006 1:2

72e minuut.
Doeltrap. Mbele trapt de bal weg. Stančević kopt de bal weg. Vulević heeft problemen om de bal te vangen. Vulević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Harant rent richting de bal. Harant passt de bal met de wreef. Stančević is nu in balbezit. Stančević geeft de bal voor. Benassi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - flora2006 1:3

89e minuut.
Kłodawski geeft een hoge lob. Bičanić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ursprung. Ursprung krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua 50%, flora2006 50%.
F.C. Steaua - flora2006 1:3