Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
...Juve... F.C. Steaua
juve 2,1 Tactiek 4-1-3-2
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 48.4
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Panczak rent richting de bal. Panczak passt de bal in één keer door. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Kuliš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - F.C. Steaua 1:0

11e minuut.
Nuolioja is nu in balbezit. Nuolioja geeft een lange en hoge pass. Wickmayer kan de bal niet met de borst controleren. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Wakulczyk de bal onder controle te krijgen. Kuliš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suksela is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - F.C. Steaua 2:0

15e minuut.
Nuolioja speelt de bal door. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac passt de bal zonder na te denken. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ... Kuliš bokst de bal weg. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - F.C. Steaua 3:0

19e minuut.
Chiţac geeft de bal voor. Daar is Kłodawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suksela rent richting de bal. Suksela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - F.C. Steaua 4:0

31e minuut.
Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă met een sublieme pass. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Suksela springt en kopt de bal. Kuliš bokst de bal weg.

36e minuut.
Chęciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęciński met een sublieme pass. Raczyński rent richting de bal. Raczyński geeft de bal voor. Ophof maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rocki geeft een lange en hoge pass. Kłodawski kopt de bal weg. Marzec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Savvopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Savvopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kłodawski kan de bal niet met de borst controleren. Suksela is nu in balbezit. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak geeft een hoge lob. Suksela maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 48%, F.C. Steaua 52%.
...Juve... - F.C. Steaua 4:0

52e minuut.
Chiţac probeert naar een medespeler te passen. Ośródka onderschept slim de pass. Klungelig pakt Suksela de bal. Suksela schiet op doel. Kuliš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - F.C. Steaua 5:0

54e minuut.
Klungelig pakt Wickmayer de bal. Suksela rent richting de bal. Suksela met een sublieme pass. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - F.C. Steaua 6:0

61e minuut.
Vlăsceanu geeft een hoge lob. Wakulczyk kopt de bal weg. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela schiet op doel. Kuliš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - F.C. Steaua 7:0

67e minuut.
Vlăsceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlăsceanu speelt de bal door. Panczak rent richting de bal. Panczak geeft een lange en hoge pass. Wakulczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuliš bokst de bal weg.

68e minuut.
Panczak is nu in balbezit. Panczak speelt de bal door. Suksela rent richting de bal. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Kuliš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - F.C. Steaua 8:0

72e minuut.
Bobola rent richting de bal. Bobola geeft de bal voor. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Kuliš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - F.C. Steaua 9:0

77e minuut.
Dejanac geeft een hoge lob. Việt Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac rent richting de bal. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Suksela springt en kopt de bal. Kuliš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. Kłodawski heeft problemen om de bal te vangen. Suksela rent richting de bal. Suksela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - F.C. Steaua 10:0

86e minuut.
Panczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobola geeft de bal voor. Suksela is nu in balbezit. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Kuliš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Wakulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 39%, F.C. Steaua 61%.
...Juve... - F.C. Steaua 10:0