Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Steaua ...Juve...
4-1-3-2 Tactiek juve 2,1
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.1 gemiddelde waardering 56.8
good Schieten solid
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Chiţac rent richting de bal. Chiţac geeft de bal voor. Wickmayer probeert de bal met de borst te controleren. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Chiţac passt de bal zonder na te denken. Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu passt de bal met de wreef. Raţă is nu in balbezit. Raţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă haalt uit met een fantastische trap. Kuliš probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Chiţac passt de bal in één keer door. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ośródka. Ośródka krijgt een gele kaart. Wakulczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Raţă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bobola probeert naar een medespeler te passen. Chiţac is nu in balbezit. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. Wickmayer verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bobola is nu in balbezit. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu geeft de bal voor. Suksela is nu in balbezit. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Kuliš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Suksela rent richting de bal. Kłodawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela verovert de bal door een tackle van achteren. Suksela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - ...Juve... 0:1

35e minuut.
Nuolioja geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bičanić is nu in balbezit. Bičanić schiet op doel. De bal raakt de paal. Gosztola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bobola heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Steaua - ...Juve... 1:1

39e minuut.
Marzec verovert de bal door een tackle van achteren. Savvopoulos rent richting de bal. Met opzet legt Rocki zijn tegenspeler op de grond. Rocki krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Dejanac rent richting de bal. Bobola onderschept slim de pass. Bobola geeft een lange en hoge pass. Suksela is nu in balbezit. Suksela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua 62%, ...Juve... 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Steaua - ...Juve... 1:1

50e minuut.
Ophof probeert naar een medespeler te passen. Dejanac heeft problemen om de bal te vangen. Dejanac speelt de bal door. Ophof is nu in balbezit. Ophof draait met de bal, schiet en ... Gosztola bokst de bal weg.

53e minuut.
Rocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocki geeft een hoge lob. Wickmayer rent richting de bal. Suksela verovert de bal door een tackle van achteren. Suksela draait met de bal, schiet en ... Kuliš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - ...Juve... 1:2

69e minuut.
Ośródka rent richting de bal. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk geeft een hoge lob. Suksela is nu in balbezit. Suksela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bobola probeert naar een medespeler te passen. Wickmayer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suksela. Suksela krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Chęciński passt de bal in één keer door. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński speelt de bal door. Bičanić rent richting de bal. Bičanić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Steaua - ...Juve... 2:2

82e minuut.
Wakulczyk onderschept slim de pass. Chęciński is nu in balbezit. Wakulczyk onderschept slim de pass. Wakulczyk schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Ośródka de bal. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - ...Juve... 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua 48%, ...Juve... 52%.
F.C. Steaua - ...Juve... 2:3