Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cobra C.S. OchiReci
final 532 Tactiek OR oo2
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
38.5 gemiddelde waardering 39.5
adequate Schieten average
good Passen good
average Verdedigen good


4e minuut.
Beutelsen geeft de bal voor. Galusko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galusko passt de bal zonder na te denken. Baton rent richting de bal. Baton geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Năstăsoiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Švantner controleert de bal met de borst. Feitosa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Feitosa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Dicu is nu in balbezit. Dicu passt de bal met de wreef. Švantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Švantner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - C.S. OchiReci 1:0

38e minuut.
Klawon kan de bal niet met de borst controleren. Bodonyi is nu in balbezit. Klawon maakt een afschuwelijke overtreding. Klawon krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Helstad controleert de bal met de borst. Helstad passt de bal in één keer door. Džarić heeft problemen om de bal te vangen. Švantner is nu in balbezit. Švantner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - C.S. OchiReci 2:0

45e minuut.
Švantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Švantner passt de bal in één keer door. Džarić rent richting de bal. Džarić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - C.S. OchiReci 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 58%, C.S. OchiReci 42%.
Cobra - C.S. OchiReci 3:0

51e minuut.
Helstad heeft problemen om de bal te vangen. Helstad passt de bal met de wreef. Švantner is nu in balbezit. Švantner haalt uit met een fantastische trap. Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - C.S. OchiReci 4:0

64e minuut.
Klungelig pakt Stan de bal. Stan probeert naar een medespeler te passen. Džarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džarić draait met de bal, schiet en ... Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - C.S. OchiReci 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 56%, C.S. OchiReci 44%.
Cobra - C.S. OchiReci 5:0