Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S. OchiReci Cobra
OR oo2 Tactiek final 532
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
39.1 gemiddelde waardering 38.2
adequate Schieten average
adequate Passen good
average Verdedigen average


14e minuut.
Helstad rent richting de bal. Helstad passt de bal in één keer door. Džarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džarić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - Cobra 0:1

19e minuut.
Baggio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Forese rent richting de bal. Stan begaat een overtreding. Forese raakt geblesseerd tijdens het duel. Malet komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Orozco onderschept slim de pass. Orozco geeft een lange en hoge pass. Stan kopt de bal weg. Marzec is nu in balbezit. Marzec geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Helstad rent richting de bal. Helstad geeft een hoge lob. Džarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džarić draait met de bal, schiet en ... Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mihranyan met een snelle inworp. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu met een sublieme pass. Švantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Švantner haalt uit met een fantastische trap. Biserov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. OchiReci 53%, Cobra 47%.
C.S. OchiReci - Cobra 0:1

46e minuut.
Kronta komt het veld opgelopen. Chlabicz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Helstad rent richting de bal. Helstad probeert naar een medespeler te passen. Domingos rent richting de bal. Domingos geeft een hoge lob. Forese springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dicu is nu in balbezit. Dicu met een sublieme pass. Džarić rent richting de bal. Džarić draait met de bal, schiet en ... Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Chlabicz geeft een lange en hoge pass. Malet heeft problemen om de bal te vangen. Baggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Forese onderschept slim de pass. Forese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. OchiReci 43%, Cobra 57%.
C.S. OchiReci - Cobra 0:1