Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stiinta tb Magnifica Steaua
all in:D Tactiek 532-433
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 50.1
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Simion passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Briscariu de bal. Edelman rent richting de bal. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Roganti geeft een lange en hoge pass. Zaremba probeert de bal met de borst te controleren. Conta probeert naar een medespeler te passen. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Burian is nu in balbezit. Bandurski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burian met een snel genomen vrije trap. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Wypij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stiinta tb - Magnifica Steaua 0:1

26e minuut.
Reynolds met de inworp. Briscariu rent richting de bal. Briscariu geeft de bal voor. Edelman is nu in balbezit. Edelman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Edelman met een sublieme pass. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Wypij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
stiinta tb - Magnifica Steaua 0:2

35e minuut.
Klungelig pakt Burian de bal. Briscariu is nu in balbezit. Burian rent richting de bal. Burian haalt uit met een fantastische trap. Wypij probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Wypij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
stiinta tb - Magnifica Steaua 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stiinta tb 67%, Magnifica Steaua 33%.
stiinta tb - Magnifica Steaua 0:3

65e minuut.
Alderweireld passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Reynolds de bal. Reynolds geeft een lange en hoge pass. Edelman heeft problemen om de bal te vangen. Edelman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Reynolds kopt de bal weg. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadesús Castaño legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Briscariu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Edelman neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Burian is nu in balbezit. Bandurski verovert de bal door een tackle van achteren. Bandurski met een sublieme pass. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Burian met een sublieme pass. Roganti is nu in balbezit. Proca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Proca krijgt een gele kaart. Roganti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Roganti kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stiinta tb 62%, Magnifica Steaua 38%.
stiinta tb - Magnifica Steaua 0:3