Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.32 [del]
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 40894
Magnifica Steaua ...Juve...
532-433 Tactiek juve 2,1
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 55.5
adequate Schieten excellent
weak Passen excellent
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Inworp. Panczak met een snelle inworp. Raţă geeft een lange en hoge pass. Suksela maakt een snoekduik en kopt de bal. Llanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - ...Juve... 0:1

7e minuut.
Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk passt de bal in één keer door. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac geeft de bal voor. Suksela springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Suksela onderschept slim de pass. Suksela speelt de bal door. Raţă met een sublieme pass. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Panczak passt de bal met de wreef. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk geeft een hoge lob. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - ...Juve... 0:2

17e minuut.
Wakulczyk passt de bal in één keer door. Panczak rent richting de bal. Panczak passt de bal zonder na te denken. Suksela is nu in balbezit. Suksela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - ...Juve... 0:3

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panczak met de inworp. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Suksela maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Birlic is nu in balbezit. Suksela onderschept slim de pass. Noormaa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suksela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raţă legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Llanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Gunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă verovert de bal door een tackle van achteren. Raţă geeft een hoge lob. Suksela krijgt zijn hoofd ertegen. Llanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - ...Juve... 0:4

31e minuut.
Chiţac passt de bal in één keer door. Raţă rent richting de bal. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Suksela rent richting de bal. Suksela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gunev rent richting de bal. Rocki onderschept slim de pass. Rocki met een sublieme pass. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rocki probeert de bal aan de voet te houden. Thiebaut rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marzec. Marzec krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Chiţac rent richting de bal. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Noormaa de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiţac zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Llanos trapt de bal weg. Proca kopt de bal weg. Klungelig pakt Marzec de bal. Thiebaut rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifica Steaua 78%, ...Juve... 22%.
Magnifica Steaua - ...Juve... 0:4

48e minuut.
Goleador probeert naar een medespeler te passen. Kębrowski heeft problemen om de bal te vangen. Kębrowski geeft een hoge lob. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleador rent richting de bal. Wakulczyk onderschept slim de pass. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Llanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Suksela de bal. Moseberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suksela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raţă komt bij de bal en schiet. Llanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - ...Juve... 0:5

71e minuut.
Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wakulczyk passt de bal met de wreef. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Llanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa rent richting de bal. Suksela verovert de bal door een tackle van achteren. Suksela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - ...Juve... 0:6

79e minuut.
Noormaa onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panczak zal de hoekschop nemen. Suksela krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - ...Juve... 0:7

80e minuut.
Kębrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac onderschept slim de pass. Chiţac probeert naar een medespeler te passen. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifica Steaua 87%, ...Juve... 13%.
Magnifica Steaua - ...Juve... 0:7