Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cobra flora2006
final 532 Tactiek grupir
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 18
7 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
37.3 gemiddelde waardering 58.3
average Schieten excellent
good Passen very good
average Verdedigen solid


9e minuut.
Benassi kopt de bal weg. Baggio geeft de bal voor. Daar is Nef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - flora2006 0:1

17e minuut.
Vulević probeert naar een medespeler te passen. Hickman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickman passt de bal met de wreef. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef schiet op doel. Preda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hickman zal de hoekschop nemen. Stančević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hickman probeert naar een medespeler te passen. Nef rent richting de bal. Baggio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baggio krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Nef is nu in balbezit. Năstăsoiu is nu in balbezit. Nef onderschept slim de pass. Nef geeft een hoge lob. Benassi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 65%, flora2006 35%.
Cobra - flora2006 0:1

47e minuut.
Dzurják probeert naar een medespeler te passen. Hickman rent richting de bal. Mihranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Calatayud onderschept slim de pass. Calatayud geeft de bal voor. Preda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Harant kan de bal niet met de borst controleren. Dicu is nu in balbezit. Bodonyi speelt de bal door. Džarić is nu in balbezit. Džarić draait met de bal, schiet en ... Mbele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cobra - flora2006 1:1

59e minuut.
Benassi passt de bal met de wreef. Hickman speelt de bal door. Nef rent richting de bal. Nef haalt uit met een fantastische trap. Preda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Harant is nu in balbezit. Bodonyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harant raakt geblesseerd tijdens het duel. Vulević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hickman kopt de bal weg. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dzurják met een sublieme pass. Hickman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickman speelt de bal door. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - flora2006 1:2

78e minuut.
Mihranyan geeft de bal voor. Baggio heeft problemen om de bal te vangen. Nef rent richting de bal. Nef haalt uit met een fantastische trap. Preda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - flora2006 1:3

82e minuut.
Stančević passt de bal met de wreef. Vulević rent richting de bal. Vulević geeft de bal voor. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Hickman rent richting de bal. Hickman passt de bal zonder na te denken. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef haalt uit met een fantastische trap. Preda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - flora2006 1:4

90e minuut.
Hickman passt de bal zonder na te denken. Vulević geeft een lange en hoge pass. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef haalt uit met een fantastische trap. Preda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - flora2006 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 72%, flora2006 28%.
Cobra - flora2006 1:5