Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stiinta tb F.C. Steaua
all in:D Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Casadesús Castaño geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dejanac met de inworp. Ophof is nu in balbezit. Ophof schiet op doel. Wypij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stiinta tb - F.C. Steaua 0:1

7e minuut.
Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłodawski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kłodawski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Chęciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Nam begaat een overtreding. Việt Nam krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Pitrík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrík geeft een lange en hoge pass. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx draait met de bal, schiet en ... Kuliš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stiinta tb - F.C. Steaua 1:1

18e minuut.
Bičanić is nu in balbezit. Ortigosa Burgos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bičanić raakt geblesseerd tijdens het duel. Ophof zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Wypij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stiinta tb - F.C. Steaua 1:2

21e minuut.
Kłodawski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Roganti controleert de bal met de borst. Bičanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński geeft een lange en hoge pass. Wypij bokst de bal weg.

23e minuut.
Morino passt de bal in één keer door. Moşneguţu rent richting de bal. Việt Nam begaat een overtreding. Việt Nam krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

31e minuut.
Savvopoulos passt de bal zonder na te denken. Chęciński heeft problemen om de bal te vangen. Chęciński passt de bal zonder na te denken. Ophof rent richting de bal. Ophof schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dejanac met een sublieme pass. Bičanić is nu in balbezit. Roganti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roganti krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kłodawski probeert naar een medespeler te passen. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşneguţu passt de bal in één keer door. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stiinta tb - F.C. Steaua 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stiinta tb 66%, F.C. Steaua 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stiinta tb - F.C. Steaua 2:2

48e minuut.
Inworp. Raczyński met de inworp. Bičanić rent richting de bal. Bičanić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ortigosa Burgos de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bledzewski probeert de bal aan de voet te houden. Wypij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stiinta tb - F.C. Steaua 2:3

49e minuut.
Ophof onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pitrík. Ophof is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wickmayer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raczyński kopt de bal weg. Bičanić rent richting de bal. Bičanić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Bičanić onderschept slim de pass. Bičanić passt de bal met de wreef. Ophof rent richting de bal. Ophof schiet op doel. Wypij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Simion passt de bal zonder na te denken. Pitrík rent richting de bal. Pitrík speelt de bal door. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx draait met de bal, schiet en ... Kuliš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stiinta tb 72%, F.C. Steaua 28%.
stiinta tb - F.C. Steaua 2:3