Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Steaua stiinta tb
4-1-3-2 Tactiek all in:D
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
46.4 gemiddelde waardering 41.7
adequate Schieten average
adequate Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Raczyński rent richting de bal. Raczyński geeft een hoge lob. Casadesús Castaño is nu in balbezit. Ophof onderschept slim de pass. Ophof schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pitrík controleert de bal met de borst. Pitrík geeft een lange en hoge pass. Daar is Ośródka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morino is nu in balbezit. Morino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Casadesús Castaño geeft een hoge lob. Kłodawski is nu in balbezit. Kłodawski geeft een hoge lob. Ophof is nu in balbezit. Ophof schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ortigosa Burgos onderschept slim de pass. Ophof is nu in balbezit. Bičanić rent richting de bal. Bičanić schiet op doel. Wypij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - stiinta tb 1:0

41e minuut.
Việt Nam met een sublieme pass. Savvopoulos rent richting de bal. Savvopoulos probeert naar een medespeler te passen. Bičanić is nu in balbezit. Bičanić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Savvopoulos is nu in balbezit. Savvopoulos met een sublieme pass. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua 35%, stiinta tb 65%.
F.C. Steaua - stiinta tb 1:0

48e minuut.
Ceauşu speelt de bal door. Pitrík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrík geeft een lange en hoge pass. Morino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Steaua - stiinta tb 1:1

50e minuut.
Bičanić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wickmayer de bal. Kłodawski is nu in balbezit. Muráňsky onderschept slim de pass. Muráňsky passt de bal in één keer door. Kuliš bokst de bal weg. Morino is nu in balbezit. Morino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - stiinta tb 1:2

52e minuut.
Moşneguţu met een snelle inworp. Chęciński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morino. Morino krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Savvopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Bandurski is nu in balbezit. Bandurski speelt de bal door. Kłodawski is nu in balbezit. Kłodawski geeft een hoge lob. Wypij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ophof is nu in balbezit. Ophof draait met de bal, schiet en ... Wypij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Steaua - stiinta tb 2:2

61e minuut.
Ortigosa Burgos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

64e minuut.
Dejanac onderschept slim de pass. Dejanac geeft de bal voor. Stăvaru heeft problemen om de bal te vangen. Bičanić is nu in balbezit. Bičanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - stiinta tb 3:2

77e minuut.
Kłodawski passt de bal zonder na te denken. Savvopoulos rent richting de bal. Savvopoulos passt de bal zonder na te denken. Bičanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičanić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kłodawski met een snelle inworp. Dejanac met een sublieme pass. Kłodawski rent richting de bal. Pitrík verovert de bal door een tackle van achteren. Pitrík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua 25%, stiinta tb 75%.
F.C. Steaua - stiinta tb 3:2