Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flora2006 Magnifica Steaua
grupir Tactiek 532-433
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
59.1 gemiddelde waardering 38.8
excellent Schieten good
excellent Passen weak
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančević rent richting de bal. Kębrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi draait met de bal, schiet en ... Llanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vulević bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulević verovert de bal door een tackle van achteren. Vulević geeft een hoge lob. Benassi maakt een snoekduik en kopt de bal. Llanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Vulević probeert naar een medespeler te passen. Benassi heeft problemen om de bal te vangen. Vulević rent richting de bal. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Moseberg kopt de bal weg. Dmochowski kan de bal niet met de borst controleren. Vulević geeft een hoge lob. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Magnifica Steaua 1:0

20e minuut.
Vulević rent richting de bal. Vulević probeert naar een medespeler te passen. Stančević is nu in balbezit. Stančević geeft een lange en hoge pass. Benassi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Hickman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moseberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickman verovert de bal door een tackle van achteren. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Magnifica Steaua 2:0

23e minuut.
Benassi onderschept slim de pass. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vulević zijn tegenspeler op de grond. Vulević krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ursprung maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Benassi heeft problemen om de bal te vangen. Vulević met een sublieme pass. Nef rent richting de bal. Nef haalt uit met een fantastische trap. Llanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Stančević rent richting de bal. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančević rent richting de bal. Stančević geeft een lange en hoge pass. Nef maakt een snoekduik en kopt de bal. Llanos bokst de bal weg. Benassi rent richting de bal. Llanos bokst de bal weg. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Magnifica Steaua 3:0

32e minuut.
Proca probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kankaanpää tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kankaanpää krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Nef onderschept slim de pass. Nef speelt de bal door. Hickman rent richting de bal. Hickman geeft een hoge lob. Benassi maakt een snoekduik en kopt de bal. Llanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 23%, Magnifica Steaua 77%.
flora2006 - Magnifica Steaua 3:0

53e minuut.
Stančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančević begaat een overtreding. Stančević krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung verovert de bal door een tackle van achteren. Ursprung geeft een lange en hoge pass. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Mbele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Mbele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Vulević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančević met een sublieme pass. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Magnifica Steaua 4:0

60e minuut.
Hickman geeft de bal voor. Klungelig pakt Birlic de bal. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi draait met de bal, schiet en ... Llanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Magnifica Steaua 5:0

69e minuut.
Vulević geeft een hoge lob. Benassi kopt de bal weg. Kębrowski heeft problemen om de bal te vangen. Stančević rent richting de bal. Stančević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vulević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulević geeft een hoge lob. Stančević kopt de bal weg. Benassi rent richting de bal. Benassi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Magnifica Steaua 6:0

73e minuut.
Stančević met een snelle inworp. Vulević rent richting de bal. Vulević geeft een lange en hoge pass. Benassi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Magnifica Steaua 7:0

76e minuut.
Vulević rent richting de bal. Vulević passt de bal in één keer door. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef schiet op doel. Moseberg probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hickman is nu in balbezit. Hickman geeft een lange en hoge pass. Benassi is nu in balbezit. Benassi haalt uit met een fantastische trap. Llanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gunev met de inworp. Dmochowski heeft problemen om de bal te vangen. Hickman geeft een hoge lob. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef haalt uit met een fantastische trap. Llanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Moseberg is nu in balbezit. Vulević verovert de bal door een tackle van achteren. Vulević passt de bal in één keer door. Benassi is nu in balbezit. Benassi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 30%, Magnifica Steaua 70%.
flora2006 - Magnifica Steaua 7:0