Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 17:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.32 [del]
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 37160
Magnifica Steaua flora2006
532-433 Tactiek grupir
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 5
49.5 gemiddelde waardering 56.2
solid Schieten excellent
average Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Arnez kopt de bal weg. Ursprung geeft de bal voor. Nef is nu in balbezit. Nef haalt uit met een fantastische trap. Sjöstedt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Łabudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Łabudziński speelt de bal door. Hickman probeert naar een medespeler te passen. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ... Sjöstedt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaremba geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maljković met een snelle inworp. Vulević geeft een hoge lob. Sjöstedt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Vulević met een sublieme pass. Hickman is nu in balbezit. Hickman geeft een lange en hoge pass. Nef rent richting de bal. Nef draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Vulević rent richting de bal. Cimaduomo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vulević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vulević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sjöstedt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - flora2006 0:1

17e minuut.
Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca passt de bal in één keer door. Nef rent richting de bal. Nef schiet op doel. Sjöstedt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - flora2006 0:2

19e minuut.
Dzurják kopt de bal weg. Ursprung rent richting de bal. Ursprung passt de bal met de wreef. Hickman geeft een lange en hoge pass. Nef is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maljković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Benassi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Alderweireld kopt de bal weg. Proca is nu in balbezit. Met opzet legt Vulević zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vulević naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Maljković is nu in balbezit. Kriš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maljković raakt geblesseerd tijdens het duel. Calatayud zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Benassi rent richting de bal. Benassi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifica Steaua 66%, flora2006 34%.
Magnifica Steaua - flora2006 0:2

51e minuut.
Reynolds probeert de bal aan de voet te houden. Arnez rent richting de bal. Benassi onderschept slim de pass. Benassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - flora2006 0:3

61e minuut.
Calatayud passt de bal zonder na te denken. Benassi rent richting de bal. Arnez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arnez krijgt een gele kaart. Benassi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hickman komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Łabudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Łabudziński geeft een hoge lob. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - flora2006 0:4

74e minuut.
Buitenspel voor Edelman. Goede buitenspelval van de verdediging. Maljković maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nef is nu in balbezit. Nef haalt uit met een fantastische trap. Sjöstedt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - flora2006 0:5

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nef stond buitenspel. Kriš maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Edelman schiet op doel. Mbele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - flora2006 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifica Steaua 57%, flora2006 43%.
Magnifica Steaua - flora2006 1:5