Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
...Juve... Cobra
juve 2,1 Tactiek final 532
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 33.5
formidabel Schieten zwak
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


7e minuut.
Dicu probeert de bal aan de voet te houden. Suksela rent richting de bal. Välik begaat een overtreding. Suksela raakt geblesseerd tijdens het duel. Raţă komt bij de bal en schiet. Preda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Välik heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu rent richting de bal. Suksela onderschept slim de pass. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Preda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Cobra 1:0

12e minuut.
Marzec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wakulczyk kopt de bal weg. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Preda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Cobra 2:0

19e minuut.
Vlăsceanu passt de bal met de wreef. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela is nu in balbezit. Suksela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Cobra 3:0

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihranyan met een harde bal richting middenveld. Raţă geeft een hoge lob. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Cobra 4:0

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Preda trapt de bal weg van het doel. Marzec kopt de bal weg. Chiţac heeft problemen om de bal te vangen. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Preda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vlăsceanu met een sublieme pass. Panczak heeft problemen om de bal te vangen. Bobola geeft de bal voor. Suksela rent richting de bal. Suksela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Wakulczyk de bal. Wakulczyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stan de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Suksela heeft problemen om de bal te vangen. Suksela passt de bal zonder na te denken. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Preda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Cobra 5:0

34e minuut.
Välik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panczak met een snelle inworp. Raţă geeft een hoge lob. Suksela krijgt zijn hoofd ertegen. Preda bokst de bal weg.

36e minuut.
Stan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiţac met een snelle inworp. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Suksela is nu in balbezit. Suksela passt de bal zonder na te denken. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Preda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Cobra 6:0

44e minuut.
Panczak met de inworp. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Panczak heeft problemen om de bal te vangen. Panczak geeft een lange en hoge pass. Suksela krijgt zijn hoofd ertegen. Preda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Cobra 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 34%, Cobra 66%.
...Juve... - Cobra 7:0

55e minuut.
Wakulczyk geeft een hoge lob. Mihranyan kopt de bal weg. Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu geeft een hoge lob. Suksela maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiţac met een snelle inworp. Wakulczyk speelt de bal door. Suksela is nu in balbezit. Suksela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Cobra 8:0

62e minuut.
Raţă geeft de bal voor. Klungelig pakt Stan de bal. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Cobra 9:0

63e minuut.
Vlăsceanu rent richting de bal. Vlăsceanu passt de bal zonder na te denken. Panczak rent richting de bal. Panczak geeft de bal voor. Suksela maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Raţă passt de bal in één keer door. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac met een sublieme pass. Daar is Wakulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakulczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Preda trapt de bal weg van het doel. Vlăsceanu geeft de bal voor. Suksela is nu in balbezit. Suksela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Preda met een harde bal richting middenveld. Vlăsceanu rent richting de bal. Vlăsceanu geeft een hoge lob. Suksela rent richting de bal. Suksela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă geeft de bal voor. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Preda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Cobra 10:0

72e minuut.
Vlăsceanu speelt de bal door. Panczak is nu in balbezit. Panczak geeft de bal voor. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Preda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Cobra 11:0

76e minuut.
Stan kopt de bal weg. Raţă met een sublieme pass. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac geeft een hoge lob. Suksela maakt een snoekduik en kopt de bal. Preda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk passt de bal met de wreef. Suksela is nu in balbezit. Suksela schiet op doel. Preda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Cobra 12:0

83e minuut.
Panczak geeft een hoge lob. Beutelsen kopt de bal weg. Mihranyan heeft problemen om de bal te vangen. Panczak onderschept slim de pass. Panczak geeft de bal voor. Preda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Suksela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suksela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Cobra 13:0

85e minuut.
Chiţac geeft de bal voor. Năstăsoiu kopt de bal weg. Raţă geeft een hoge lob. Suksela is nu in balbezit. Suksela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vlăsceanu rent richting de bal. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raţă. Raţă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 18%, Cobra 82%.
...Juve... - Cobra 13:0