Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cobra ...Juve...
final 532 Tactiek juve 2,1
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.6 gemiddelde waardering 57.2
weak Schieten adequate
good Passen excellent
adequate Verdedigen solid


19e minuut.
Dicu kan de bal niet met de borst controleren. Ziobro rent richting de bal. Ziobro passt de bal met de wreef. Panczak is nu in balbezit. Panczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wakulczyk kopt de bal weg. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Daar is Ziobro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk schiet op doel. Preda bokst de bal weg.

36e minuut.
Džarić heeft problemen om de bal te vangen. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi probeert naar een medespeler te passen. Džarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džarić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 84%, ...Juve... 16%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cobra - ...Juve... 0:0

49e minuut.
Panczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

53e minuut.
Baggio probeert naar een medespeler te passen. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dicu is nu in balbezit. Dicu passt de bal in één keer door. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Preda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wakulczyk passt de bal in één keer door. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu passt de bal zonder na te denken. Ziobro rent richting de bal. Ziobro draait met de bal, schiet en ... Preda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Vlăsceanu controleert de bal met de borst. Ziobro geeft een hoge lob. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - ...Juve... 0:1

81e minuut.
Ziobro met een sublieme pass. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac passt de bal met de wreef. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk schiet op doel. Preda bokst de bal weg. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Preda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chiţac passt de bal met de wreef. Helstad probeert naar een medespeler te passen. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Preda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 74%, ...Juve... 26%.
Cobra - ...Juve... 0:1