Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Steaua C.S. OchiReci
4-1-3-2 Tactiek OR oo2
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.8 gemiddelde waardering 37.4
adequate Schieten average
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Marzec probeert naar een medespeler te passen. Raczyński is nu in balbezit. Raczyński geeft de bal voor. Savvopoulos is nu in balbezit. Savvopoulos haalt uit met een fantastische trap. Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Savvopoulos speelt de bal door. Daar is Galusko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galusko speelt de bal door. Baton rent richting de bal. Baton geeft de bal voor. Kuliš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Wickmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wickmayer geeft een hoge lob. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński geeft een lange en hoge pass. Ophof springt en kopt de bal. Biserov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Domingos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orozco geeft de bal voor. Malet is nu in balbezit. Malet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua 47%, C.S. OchiReci 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Steaua - C.S. OchiReci 0:0

46e minuut.
Chlabicz komt het veld opgelopen. Słowikowski komt het veld opgelopen. Kronta komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chlabicz kopt de bal weg. Kronta probeert de bal aan de voet te houden. Bičanić rent richting de bal. Bičanić schiet op doel. Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kłodawski rent richting de bal. Kłodawski geeft een lange en hoge pass. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - C.S. OchiReci 1:0

54e minuut.
Dejanac rent richting de bal. Dejanac met een sublieme pass. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof schiet op doel. Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

86e minuut.
Szczygielski geeft een lange en hoge pass. Raczyński geeft een lange en hoge pass. Bičanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičanić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua 46%, C.S. OchiReci 54%.
F.C. Steaua - C.S. OchiReci 1:0