Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.32 [del]
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31058
Magnifica Steaua fc kamena
532-433 Tactiek silviu
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.4 gemiddelde waardering 56.3
adequate Schieten outstanding
weak Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Ljubinković is nu in balbezit. Ljubinković geeft een lange en hoge pass. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:1

7e minuut.
Ivakin geeft een lange en hoge pass. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu speelt de bal door. Made is nu in balbezit. Made haalt uit met een fantastische trap. Llanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Tejkal onderschept slim de pass. Tejkal geeft een hoge lob. Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast draait met de bal, schiet en ... Llanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Staiola is nu in balbezit. Staiola geeft een hoge lob. Ljubinković is nu in balbezit. Ljubinković geeft een hoge lob. Made krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:2

15e minuut.
Moseberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Moseberg geeft de bal voor. Drenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Made de bal. Made schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:3

19e minuut.
Drenko speelt de bal door. Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković met een sublieme pass. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Drenko onderschept slim de pass. Drenko geeft een lange en hoge pass. Made rent richting de bal. Made haalt uit met een fantastische trap. Llanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:4

29e minuut.
Sălăgeanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birlic. Sălăgeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Staiola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković geeft een lange en hoge pass. Made maakt een snoekduik en kopt de bal. Llanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:5

34e minuut.
Ljubinković geeft de bal voor. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu probeert de bal met de borst te controleren. Võigemast rent richting de bal. Võigemast schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ljubinković neemt de hoekschop. Võigemast springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:6

36e minuut.
Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković speelt de bal door. Võigemast rent richting de bal. Võigemast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:7

40e minuut.
Klungelig pakt Made de bal. Made passt de bal zonder na te denken. Ljubinković speelt de bal door. Võigemast rent richting de bal. Võigemast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:8

43e minuut.
Ljubinković is nu in balbezit. Klungelig pakt Ljubinković de bal. Ljubinković passt de bal in één keer door. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifica Steaua 80%, fc kamena 20%.
Magnifica Steaua - fc kamena 0:9

46e minuut.
Matković geeft een lange en hoge pass. Made probeert de bal met de borst te controleren. Moseberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moseberg krijgt een gele kaart. Made raakt geblesseerd tijdens het duel. Drenko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Made krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gunev is nu in balbezit. Drenko begaat een overtreding. Gunev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noormaa met een snel genomen vrije trap. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Kędzierski bokst de bal weg.

51e minuut.
Drenko passt de bal in één keer door. Staiola rent richting de bal. Staiola passt de bal zonder na te denken. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu draait met de bal, schiet en ... Llanos bokst de bal weg. Made rent richting de bal. Made draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:10

54e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Võigemast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Llanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Drenko onderschept slim de pass. Drenko speelt de bal door. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu geeft een hoge lob. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:11

70e minuut.
Sălăgeanu passt de bal met de wreef. Moseberg is nu in balbezit. Made onderschept slim de pass. Made schiet op doel. Llanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:12

71e minuut.
Sălăgeanu heeft problemen om de bal te vangen. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Made rent richting de bal. Made schiet op doel. Llanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:13

72e minuut.
Võigemast probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Staiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Staiola speelt de bal door. Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass. Võigemast krijgt zijn hoofd ertegen. Llanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Gunev met een snelle inworp. Drenko geeft de bal voor. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Ljubinković geeft de bal voor. Made maakt een snoekduik en kopt de bal. Llanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Ljubinković met een snelle inworp. Kębrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast verovert de bal door een tackle van achteren. Võigemast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Võigemast is nu in balbezit. Võigemast passt de bal met de wreef. Ljubinković is nu in balbezit. Ljubinković geeft een lange en hoge pass. Made krijgt zijn hoofd ertegen. Llanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković passt de bal in één keer door. Võigemast rent richting de bal. Võigemast draait met de bal, schiet en ... Llanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:14

87e minuut.
Ljubinković passt de bal zonder na te denken. Ivakin is nu in balbezit. Ivakin geeft een lange en hoge pass. Made is nu in balbezit. Made haalt uit met een fantastische trap. Llanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Made rent richting de bal. Made schiet op doel. Llanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Birlic verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubinković met een sublieme pass. Võigemast rent richting de bal. Võigemast schiet op doel. Llanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - fc kamena 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifica Steaua 69%, fc kamena 31%.
Magnifica Steaua - fc kamena 0:15