Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cobra F.C. Steaua
final 532 Tactiek 4-1-3-2
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
37 gemiddelde waardering 44.3
weak Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Stan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dejanac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ophof is nu in balbezit. Ophof schiet op doel. Preda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Raczyński rent richting de bal. Raczyński geeft een lange en hoge pass. Beutelsen heeft problemen om de bal te vangen. Ophof is nu in balbezit. Ophof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - F.C. Steaua 0:1

34e minuut.
Kłodawski geeft een lange en hoge pass. Savvopoulos met een sublieme pass. Bičanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - F.C. Steaua 0:2

44e minuut.
Chęciński speelt de bal door. Raczyński is nu in balbezit. Raczyński met een sublieme pass. Bičanić rent richting de bal. Bičanić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 74%, F.C. Steaua 26%.
Cobra - F.C. Steaua 0:2

62e minuut.
Việt Nam geeft een lange en hoge pass. Năstăsoiu is nu in balbezit. Bičanić verovert de bal door een tackle van achteren. Bičanić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Dicu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Helstad de bal. Helstad passt de bal zonder na te denken. Bičanić rent richting de bal. Bičanić schiet op doel. Preda bokst de bal weg.

66e minuut.
Chęciński is nu in balbezit. Chęciński met een sublieme pass. Savvopoulos speelt de bal door. Raczyński geeft een hoge lob. Ophof maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mihranyan geeft de bal voor. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Raczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raczyński geeft een hoge lob. Ophof maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bodonyi rent richting de bal. Dejanac verovert de bal door een tackle van achteren. Dejanac met een sublieme pass. Ophof heeft problemen om de bal te vangen. Ophof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 68%, F.C. Steaua 32%.
Cobra - F.C. Steaua 0:2