Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Steaua Cobra
4-1-3-2 Tactiek final 532
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
46.5 gemiddelde waardering 36.7
good Schieten average
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Helstad speelt de bal door. Savvopoulos is nu in balbezit. Savvopoulos passt de bal met de wreef. Ophof rent richting de bal. Ophof draait met de bal, schiet en ... Preda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Beutelsen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dejanac met de inworp. Ophof rent richting de bal. Ophof haalt uit met een fantastische trap. Preda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Việt Nam passt de bal zonder na te denken. Raczyński is nu in balbezit. Raczyński passt de bal met de wreef. Savvopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Savvopoulos passt de bal in één keer door. Preda bokst de bal weg. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - Cobra 1:0

34e minuut.
Helstad passt de bal in één keer door. Švantner rent richting de bal. Džarić is nu in balbezit. Džarić haalt uit met een fantastische trap. Kuliš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua 35%, Cobra 65%.
F.C. Steaua - Cobra 1:0

52e minuut.
Savvopoulos geeft de bal voor. Dejanac rent richting de bal. Beutelsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dejanac raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Bodonyi passt de bal in één keer door. Dejanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejanac probeert naar een medespeler te passen. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Raczyński met een snelle inworp. Bičanić heeft problemen om de bal te vangen. Mihranyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bičanić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Savvopoulos neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - Cobra 2:0

90e minuut.
Helstad probeert naar een medespeler te passen. Švantner rent richting de bal. Ośródka begaat een overtreding. Ośródka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua 42%, Cobra 58%.
F.C. Steaua - Cobra 2:0