Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
...Juve... C.S. OchiReci
juve 2,1 Tactiek OR oo2
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 35.6
average Schieten average
excellent Passen adequate
very good Verdedigen adequate


9e minuut.
Druciak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kronta komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk passt de bal zonder na te denken. Raţă rent richting de bal. Raţă passt de bal in één keer door. Ziobro bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rocki met een sublieme pass. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak speelt de bal door. Ziobro rent richting de bal. Ziobro draait met de bal, schiet en ... Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ... Biserov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Raţă speelt de bal door. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu passt de bal met de wreef. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Adallach geeft een lange en hoge pass. Inworp. Panczak met de inworp. Raţă is nu in balbezit. Raţă geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Raţă speelt de bal door. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk geeft een hoge lob. Ziobro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Galusko passt de bal met de wreef. Daar is Marzec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - C.S. OchiReci 1:0

45e minuut.
Galusko probeert naar een medespeler te passen. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Panczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - C.S. OchiReci 2:0

45e minuut.
Chlabicz komt het veld opgelopen. Słowikowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 25%, C.S. OchiReci 75%.
...Juve... - C.S. OchiReci 2:0

52e minuut.
Raţă heeft problemen om de bal te vangen. Raţă passt de bal met de wreef. Panczak is nu in balbezit. Panczak geeft de bal voor. Wakulczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Biserov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

55e minuut.
Vlăsceanu heeft problemen om de bal te vangen. Vlăsceanu probeert naar een medespeler te passen. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vlăsceanu passt de bal zonder na te denken. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă passt de bal in één keer door. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Szczygielski speelt de bal door. Ziobro rent richting de bal. Adallach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adallach krijgt een gele kaart. Ziobro raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Raţă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chiţac speelt de bal door. Wakulczyk rent richting de bal. Raţă is nu in balbezit. Raţă schiet op doel. Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - C.S. OchiReci 3:0

76e minuut.
Wakulczyk probeert naar een medespeler te passen. Raţă rent richting de bal. Adallach maakt een afschuwelijke overtreding. Adallach krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Raţă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Raţă kan niet meer verder spelen.

78e minuut.
Vlăsceanu rent richting de bal. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Ziobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobro draait met de bal, schiet en ... Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - C.S. OchiReci 4:0

82e minuut.
Chiţac passt de bal met de wreef. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk geeft een hoge lob. Ziobro heeft problemen om de bal te vangen. Ziobro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Chiţac rent richting de bal. Chiţac met een sublieme pass. Wakulczyk speelt de bal door. Ziobro rent richting de bal. Ziobro haalt uit met een fantastische trap. Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 23%, C.S. OchiReci 77%.
...Juve... - C.S. OchiReci 4:0