Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flora2006 stiinta tb
grupir Tactiek all in:D
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 42.6
excellent Schieten average
excellent Passen solid
formidable Verdedigen good


2e minuut.
Kankaanpää geeft een lange en hoge pass. Nef kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortigosa Burgos. Nef is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vulević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Calatayud onderschept slim de pass. Calatayud probeert naar een medespeler te passen. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi verovert de bal door een tackle van achteren. Benassi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Łabudziński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nef rent richting de bal. Casadesús Castaño rent richting de bal. Nef verovert de bal door een tackle van achteren. Nef schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bledzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledzewski geeft een lange en hoge pass. Benassi kopt de bal weg. Nef is nu in balbezit. Nef haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pitrík speelt de bal door. Simion is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pitrík neemt de hoekschop. Dzurják probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - stiinta tb 0:1

17e minuut.
Mbele met een harde bal richting middenveld. Vulević kopt de bal weg. Klungelig pakt Nef de bal. Nef schiet op doel. Ortigosa Burgos probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Casadesús Castaño kopt de bal weg. Vulević probeert naar een medespeler te passen. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung geeft de bal voor. Nef springt en kopt de bal. Wypij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Calatayud verovert de bal door een tackle van achteren. Simion onderschept slim de pass. Simion passt de bal zonder na te denken. Morino bereikt de bal nog maar net als eerste. Morino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Calatayud is nu in balbezit. Bandurski verovert de bal door een tackle van achteren. Bandurski met een sublieme pass. Benassi rent richting de bal. Benassi haalt uit met een fantastische trap. Wypij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vulević rent richting de bal. Vulević speelt de bal door. Nef rent richting de bal. Nef draait met de bal, schiet en ... Wypij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flora2006 - stiinta tb 1:1

40e minuut.
Moşneguţu heeft problemen om de bal te vangen. Moşneguţu met een sublieme pass. Calatayud probeert naar een medespeler te passen. Benassi rent richting de bal. Benassi haalt uit met een fantastische trap. Wypij bokst de bal weg. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kankaanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kankaanpää passt de bal zonder na te denken. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Hickman geeft de bal voor. Bledzewski heeft problemen om de bal te vangen. Casadesús Castaño is nu in balbezit. Nef verovert de bal door een tackle van achteren. Nef haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 24%, stiinta tb 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flora2006 - stiinta tb 1:1

52e minuut.
Ursprung rent richting de bal. Bledzewski speelt de bal door. Vulević probeert naar een medespeler te passen. Nef is nu in balbezit. Nef schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kankaanpää probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hickman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hickman met een sublieme pass. Nef is nu in balbezit. Nef schiet op doel. Wypij bokst de bal weg.

69e minuut.
Calatayud passt de bal in één keer door. Hickman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickman geeft de bal voor. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hickman is nu in balbezit. Hickman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ursprung kopt de bal weg. Vulević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulević met een sublieme pass. Nef rent richting de bal. Nef schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Łabudziński onderschept slim de pass. Vulević is nu in balbezit. Vulević geeft een lange en hoge pass. Nef maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - stiinta tb 2:1

79e minuut.
Łabudziński geeft een lange en hoge pass. Ursprung rent richting de bal. Ursprung geeft de bal voor. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bandurski rent richting de bal. Dzurják onderschept slim de pass. Dzurják geeft een lange en hoge pass. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Hickman met de inworp. Vulević is nu in balbezit. Vulević geeft de bal voor. Nef maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hickman heeft problemen om de bal te vangen. Hickman speelt de bal door. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef draait met de bal, schiet en ... Wypij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - stiinta tb 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 19%, stiinta tb 81%.
flora2006 - stiinta tb 3:1