Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Steaua Magnifica Steaua
4-1-3-2 Tactiek 532-433
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
7 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45 gemiddelde waardering 39.3
average Schieten good
adequate Passen weak
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Dejanac is nu in balbezit. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof passt de bal zonder na te denken. Savvopoulos rent richting de bal. Savvopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chęciński geeft de bal voor. Proca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bičanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - Magnifica Steaua 1:0

11e minuut.
Ośródka met een sublieme pass. Klungelig pakt Chęciński de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burian. Chęciński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Savvopoulos probeert naar een medespeler te passen. Chęciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęciński probeert naar een medespeler te passen. Savvopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Savvopoulos geeft een hoge lob. Llanos bokst de bal weg.

30e minuut.
Dejanac rent richting de bal. Dejanac speelt de bal door. Goleador speelt de bal door. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kębrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ophof onderschept slim de pass. Burian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua 26%, Magnifica Steaua 74%.
F.C. Steaua - Magnifica Steaua 1:0

83e minuut.
Kłodawski kan de bal niet met de borst controleren. Kłodawski geeft een lange en hoge pass. Gunev is nu in balbezit. Bičanić onderschept slim de pass. Bičanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ośródka geeft een hoge lob. Proca kopt de bal weg. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache draait met de bal, schiet en ... Kuliš probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua 33%, Magnifica Steaua 67%.
F.C. Steaua - Magnifica Steaua 1:0