Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flora2006 C.S. OchiReci
grupir Tactiek OR oo2
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
49.5 gemiddelde waardering 36.2
excellent Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen average


2e minuut.
Orozco geeft een lange en hoge pass. Baton controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sucigan neemt vlug de vrije trap. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ... Biserov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Nef onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Adallach ... Strafschop! Nef raakt geblesseerd tijdens het duel. Nef neemt de penalty, wat een uithaal! Biserov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - C.S. OchiReci 1:0

4e minuut.
Vulević is nu in balbezit. Vulević probeert naar een medespeler te passen. Benassi rent richting de bal. Benassi haalt uit met een fantastische trap. Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - C.S. OchiReci 2:0

18e minuut.
Łabudziński onderschept slim de pass. Łabudziński geeft een lange en hoge pass. Nef is nu in balbezit. Nef haalt uit met een fantastische trap. Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - C.S. OchiReci 3:0

22e minuut.
Sucigan verovert de bal door een tackle van achteren. Sucigan geeft een lange en hoge pass. Nef is nu in balbezit. Nef schiet op doel. Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - C.S. OchiReci 4:0

34e minuut.
Vulević rent richting de bal. Vulević speelt de bal door. Klungelig pakt Hickman de bal. Hickman geeft een hoge lob. Benassi maakt een snoekduik en kopt de bal. Biserov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Benassi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galusko. Benassi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vulević met een snel genomen vrije trap. Nef rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Adallach ... Strafschop! Adallach krijgt een gele kaart. Nef is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nef neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - C.S. OchiReci 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 27%, C.S. OchiReci 73%.
flora2006 - C.S. OchiReci 5:0

46e minuut.
Chlabicz komt het veld opgelopen. Kronta komt het veld opgelopen. Słowikowski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Calatayud bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatayud passt de bal zonder na te denken. Nef is nu in balbezit. Nef draait met de bal, schiet en ... Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - C.S. OchiReci 6:0

56e minuut.
Vulević verovert de bal door een tackle van achteren. Vulević passt de bal in één keer door. Nef is nu in balbezit. Nef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - C.S. OchiReci 7:0

61e minuut.
Adallach passt de bal met de wreef. Stančević is nu in balbezit. Vulević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulević geeft een lange en hoge pass. Nef springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - C.S. OchiReci 8:0

63e minuut.
Orozco kopt de bal weg. Słowikowski probeert de bal aan de voet te houden. Hickman met een sublieme pass. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi draait met de bal, schiet en ... Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Stančević geeft een hoge lob. Orozco met een sublieme pass. Buitenspel voor Forese. Goede buitenspelval van de verdediging. Łabudziński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Calatayud rent richting de bal. Calatayud probeert naar een medespeler te passen. Kronta probeert de bal aan de voet te houden. Benassi is nu in balbezit. Benassi draait met de bal, schiet en ... Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Inworp. Stančević met een snelle inworp. Vulević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulević geeft een hoge lob. Nef springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Adallach onderschept slim de pass. Stančević rent richting de bal. Vulević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulević geeft een lange en hoge pass. Benassi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - C.S. OchiReci 9:0

89e minuut.
Daar is Vulević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulević geeft een hoge lob. Adallach controleert de bal met de borst. Biserov met een sublieme pass. Calatayud geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 27%, C.S. OchiReci 73%.
flora2006 - C.S. OchiReci 9:0