Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
...Juve... stiinta tb
juve 2,1 Tactiek all in:D
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.1 gemiddelde waardering 43
excellent Schieten average
excellent Passen good
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Bledzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk passt de bal met de wreef. Suksela rent richting de bal. Suksela draait met de bal, schiet en ... Wypij bokst de bal weg.

5e minuut.
Panczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raţă is nu in balbezit. Raţă geeft een lange en hoge pass. Suksela is nu in balbezit. Suksela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - stiinta tb 1:0

13e minuut.
Raţă passt de bal in één keer door. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk passt de bal in één keer door. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Chiţac probeert naar een medespeler te passen. Suksela is nu in balbezit. Suksela passt de bal in één keer door. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wakulczyk geeft de bal voor. Panczak kopt de bal weg. Raţă is nu in balbezit. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Wakulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Wakulczyk speelt de bal door. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Wypij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - stiinta tb 2:0

20e minuut.
Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac passt de bal zonder na te denken. Wakulczyk speelt de bal door. Suksela rent richting de bal. Suksela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşneguţu geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Morino stond buitenspel. Gosztola neemt vlug de vrije trap. Suksela kopt de bal weg. Wypij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - stiinta tb 3:0

27e minuut.
Wakulczyk rent richting de bal. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac passt de bal met de wreef. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ... Wypij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă geeft de bal voor. Roganti is nu in balbezit. Suksela onderschept slim de pass. Suksela draait met de bal, schiet en ... Wypij bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - stiinta tb 4:0

32e minuut.
Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk passt de bal met de wreef. Suksela is nu in balbezit. Suksela draait met de bal, schiet en ... Wypij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - stiinta tb 5:0

41e minuut.
Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac passt de bal in één keer door. Suksela rent richting de bal. Suksela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - stiinta tb 6:0

43e minuut.
Chiţac kopt de bal weg. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk met een sublieme pass. Suksela rent richting de bal. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Wypij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 25%, stiinta tb 75%.
...Juve... - stiinta tb 6:0

49e minuut.
Panczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Casadesús Castaño de bal. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - stiinta tb 7:0

52e minuut.
Suksela rent richting de bal. Suksela schiet op doel. Ortigosa Burgos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk schiet op doel. Wypij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

53e minuut.
Daar is Bledzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk speelt de bal door. Suksela rent richting de bal. Suksela draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Wakulczyk kopt de bal weg. Chiţac geeft een hoge lob. Daar is Casadesús Castaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wakulczyk passt de bal met de wreef. Panczak rent richting de bal. Panczak passt de bal zonder na te denken. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wypij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Simion verovert de bal door een tackle van achteren. Pitrík is nu in balbezit. Pitrík speelt de bal door. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion haalt uit met een fantastische trap. Gosztola bokst de bal weg.

73e minuut.
Raţă met een sublieme pass. Panczak heeft problemen om de bal te vangen. Panczak probeert naar een medespeler te passen. Suksela rent richting de bal. Suksela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bobola speelt de bal door. Casadesús Castaño rent richting de bal. Wakulczyk speelt de bal door. Suksela rent richting de bal. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Wypij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Roganti probeert naar een medespeler te passen. Panczak speelt de bal door. Raţă is nu in balbezit. Raţă haalt uit met een fantastische trap. Wypij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - stiinta tb 8:0

86e minuut.
Chiţac passt de bal met de wreef. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk geeft een hoge lob. Suksela is nu in balbezit. Suksela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Panczak rent richting de bal. Panczak probeert naar een medespeler te passen. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ... Wypij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 17%, stiinta tb 83%.
...Juve... - stiinta tb 8:0