Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stiinta tb ...Juve...
all in:D Tactiek juve 2,1
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 58.2
matig Schieten matig
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Inworp. Pitrík met de inworp. Nuolioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion verovert de bal door een tackle van achteren. Simion haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gosztola probeert wanhopig de bal te grijpen. Morino is nu in balbezit. Morino haalt uit met een fantastische trap. Gosztola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
stiinta tb - ...Juve... 1:0

6e minuut.
Raţă passt de bal in één keer door. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac passt de bal in één keer door. Raţă rent richting de bal. Raţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ziobro kopt de bal weg. Panczak rent richting de bal. Panczak geeft een hoge lob. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Roganti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stiinta tb - ...Juve... 1:1

18e minuut.
Raţă passt de bal met de wreef. Chiţac rent richting de bal. Wakulczyk speelt de bal door. Ziobro rent richting de bal. Ziobro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bandurski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vlăsceanu de bal. Vlăsceanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Ziobro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziobro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stiinta tb - ...Juve... 1:2

31e minuut.
Raţă is nu in balbezit. Raţă passt de bal in één keer door. Panczak rent richting de bal. Panczak geeft de bal voor. Ziobro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Raţă speelt de bal door. Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu passt de bal in één keer door. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stiinta tb 81%, ...Juve... 19%.
stiinta tb - ...Juve... 1:2

59e minuut.
Chiţac geeft een lange en hoge pass. Raţă kopt de bal weg. Ziobro rent richting de bal. Ziobro draait met de bal, schiet en ... Wypij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stiinta tb - ...Juve... 1:3

76e minuut.
Ziobro geeft de bal voor. Chiţac probeert de bal aan de voet te houden. Chiţac passt de bal met de wreef. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Nuolioja onderschept slim de pass. Chiţac rent richting de bal. Chiţac probeert naar een medespeler te passen. Raţă heeft problemen om de bal te vangen. Raţă schiet op doel. Wypij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Wakulczyk passt de bal zonder na te denken. Chiţac is nu in balbezit. Bledzewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bledzewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stiinta tb 81%, ...Juve... 19%.
stiinta tb - ...Juve... 1:3