Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K. Rákóczi FC LFC Rákoskeresztúr
4-4-2 gyémánt Tactiek M
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
68.6 gemiddelde waardering 58.1
outstanding Schieten solid
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Tihanyi met een sublieme pass. Insano bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano passt de bal zonder na te denken. Faron is nu in balbezit. Faron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bruma met een sublieme pass. Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. Cellay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 1:0

8e minuut.
Faron rent richting de bal. Faron geeft de bal voor. Dink heeft problemen om de bal te vangen. Kröger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kröger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Bruma de bal onder controle te krijgen. Rogoznica rent richting de bal. Bruma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bruma naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rogoznica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Insano komt bij de bal en schiet. Cellay bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Cellay niet meer kan verder spelen. Palik komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Magyari geeft een lange en hoge pass. Tihanyi speelt de bal door. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Faron kopt de bal weg. Kröger heeft problemen om de bal te vangen. Insano speelt de bal door. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 2:0

16e minuut.
Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano onderschept slim de pass. Insano met een sublieme pass. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... Palik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Faron rent richting de bal. Faron passt de bal met de wreef. Kröger is nu in balbezit. Kröger draait met de bal, schiet en ... Palik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 3:0

28e minuut.
Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano passt de bal met de wreef. Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ebedli kopt de bal weg. Togias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faron speelt de bal door. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 4:0

35e minuut.
Valli is nu in balbezit. Riceputi onderschept slim de pass. Zorzi speelt de bal door. Baudouin rent richting de bal. Baudouin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Insano kopt de bal weg. Klungelig pakt Rogoznica de bal. Egyed rent richting de bal. Rogoznica onderschept slim de pass. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Faron met een sublieme pass. Dink rent richting de bal. Kröger onderschept slim de pass. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 5:0

39e minuut.
Rogoznica onderschept slim de pass. Rogoznica speelt de bal door. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron geeft een lange en hoge pass. Rogoznica springt en kopt de bal. Palik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Hoffer geeft de bal voor. Valli kopt de bal weg. Szoboszlay geeft een lange en hoge pass. Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Szoboszlay is nu in balbezit. Szoboszlay geeft een lange en hoge pass. Faron is nu in balbezit. Faron speelt de bal door. Kröger is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 38%, LFC Rákoskeresztúr 62%.
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 6:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moya komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Insano passt de bal zonder na te denken. Tihanyi speelt de bal door. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... Palik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 7:0

57e minuut.
Rogoznica is nu in balbezit. Insano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... Palik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 8:0

73e minuut.
Świder geeft de bal voor. Egyed geeft de bal voor. Valli rent richting de bal. Valli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 8:1

77e minuut.
Rogoznica heeft problemen om de bal te vangen. Egyed is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faron. Faron krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Csák passt de bal zonder na te denken. Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyari rent richting de bal. Baudouin onderschept slim de pass. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. Mekkaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tihanyi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moya de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gal. Gal krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Insano verovert de bal door een tackle van achteren. Insano speelt de bal door. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 9:1

83e minuut.
Świder bereikt de bal nog maar net als eerste. Świder passt de bal zonder na te denken. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin schiet op doel. Mekkaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 9:2

86e minuut.
Tihanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihanyi passt de bal zonder na te denken. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica schiet op doel. Palik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 10:2

88e minuut.
Magyari probeert naar een medespeler te passen. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi met een sublieme pass. Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Faron is nu in balbezit. Faron geeft de bal voor. Moya probeert naar een medespeler te passen. Rogoznica heeft problemen om de bal te vangen. Rogoznica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 41%, LFC Rákoskeresztúr 59%.
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 10:2