Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiskunhalasi Akadémia Csengődi SE
átállás att Tactiek bombastic
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 64.9
outstanding Schieten excellent
formidable Passen very good
very good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Karanović passt de bal in één keer door. Pruteanu rent richting de bal. Crăcan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pruteanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pruteanu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - Csengődi SE 1:0

10e minuut.
Inworp. Chartier met de inworp. Krasić met een sublieme pass. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Krasić passt de bal zonder na te denken. Daar is Chartier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chartier geeft de bal voor. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Crăcan de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krasić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bunoaica rent richting de bal. Bunoaica passt de bal met de wreef. Madeira is nu in balbezit. Ljubej is nu in balbezit. Ljubej draait met de bal, schiet en ... Raymond bokst de bal weg.

28e minuut.
Madeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Madeira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ljubej kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kiskunhalasi Akadémia - Csengődi SE 1:1

31e minuut.
Bunoaica passt de bal in één keer door. Stângă is nu in balbezit. Madeira onderschept slim de pass. Madeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - Csengődi SE 1:2

37e minuut.
Vasiliu geeft de bal voor. Krasić rent richting de bal. Krasić speelt de bal door. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu draait met de bal, schiet en ... Yanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Ljubej haalt uit met een fantastische trap. Stângă probeert de bal aan de voet te houden. Chartier met een sublieme pass. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ljubej zal de hoekschop nemen. Madeira krijgt zijn hoofd ertegen. Raymond maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - Csengődi SE 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 45%, Csengődi SE 55%.
Kiskunhalasi Akadémia - Csengődi SE 1:3

46e minuut.
Krasić kopt de bal weg. Pruteanu rent richting de bal. Chyłek onderschept slim de pass. Chartier onderschept slim de pass. Chartier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Stângă verovert de bal door een tackle van achteren. Stângă geeft een lange en hoge pass. Krasić kopt de bal weg. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Karanović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kraay komt het veld opgelopen. Guevara komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gyurta met een sublieme pass. Kraay rent richting de bal. Kraay met een sublieme pass. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
García Domínguez passt de bal met de wreef. Kraay is nu in balbezit. Kraay passt de bal met de wreef. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Chartier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chartier passt de bal zonder na te denken. Krasić is nu in balbezit. Krasić geeft de bal voor. Pruteanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Madeira passt de bal in één keer door. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. García Domínguez begaat een overtreding. García Domínguez krijgt een gele kaart. Ljubej raakt geblesseerd tijdens het duel. Bunoaica komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Krasić geeft de bal voor. Tomasiuk rent richting de bal. Pruteanu onderschept slim de pass. Pruteanu schiet op doel. Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - Csengődi SE 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 43%, Csengődi SE 57%.
Kiskunhalasi Akadémia - Csengődi SE 2:3