Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szinkopa FC. OROSHÁZA fc
Orsi Tactiek doki 5 3 2
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
71.5 gemiddelde waardering 61.9
formidable Schieten very good
incredible Passen excellent
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Tofiqli is nu in balbezit. Imrik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imrik krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Pongor is nu in balbezit. Pongor passt de bal met de wreef. Visegrádi speelt de bal door. Bruno is nu in balbezit. Bruno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda passt de bal met de wreef. Pongor speelt de bal door. Bruno is nu in balbezit. Bruno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vajda passt de bal in één keer door. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi passt de bal met de wreef. Vajda is nu in balbezit. Vajda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vajda probeert naar een medespeler te passen. Imrik is nu in balbezit. Grønlund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imrik raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vajda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Baranga met een sublieme pass. Schwarcz kopt de bal weg. Visegrádi geeft een hoge lob. Bruno rent richting de bal. Bruno schiet op doel. Baranga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bruno kopt de bal weg. Tofiqli is nu in balbezit. Imrik onderschept slim de pass. Imrik schiet op doel. Baranga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - OROSHÁZA fc 1:0

39e minuut.
An Khang onderschept slim de pass. Barazite rent richting de bal. Barazite geeft een lange en hoge pass. Imrik rent richting de bal. Imrik schiet op doel. Baranga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Imrik is nu in balbezit. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Carau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno verovert de bal door een tackle van achteren. Bruno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szinkopa FC. 36%, OROSHÁZA fc 64%.
Szinkopa FC. - OROSHÁZA fc 1:0

59e minuut.
Qvarnström met een sublieme pass. Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov passt de bal zonder na te denken. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński schiet op doel. Özat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Białożyński passt de bal zonder na te denken. Rašilov rent richting de bal. Met opzet legt Massidda zijn tegenspeler op de grond. Massidda krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Wojtala passt de bal zonder na te denken. Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov geeft een hoge lob. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szinkopa FC. - OROSHÁZA fc 1:1

66e minuut.
Klungelig pakt Bruno de bal. Met opzet legt Grønlund zijn tegenspeler op de grond. Bruno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barazite met een snel genomen vrije trap. Bruno springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rašilov kopt de bal weg. Białożyński rent richting de bal. Massidda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Białożyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wojtala neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rašilov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Białożyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašilov geeft een hoge lob. Daar is Cieciula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieciula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schwarcz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Qvarnström neemt de hoekschop. Białożyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Massidda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rašilov rent richting de bal. Rašilov probeert naar een medespeler te passen. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - OROSHÁZA fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szinkopa FC. 49%, OROSHÁZA fc 51%.
Szinkopa FC. - OROSHÁZA fc 1:2