Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC Rákoskeresztúr FC. ATLETRIKÓ***
M Tactiek ute001
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
67.6 gemiddelde waardering 64.8
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Prokopi passt de bal met de wreef. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi onderschept slim de pass. Zorzi haalt uit met een fantastische trap. Risso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Zorzi met een sublieme pass. Prokopi geeft een hoge lob. Baudouin heeft problemen om de bal te vangen. Baudouin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Rákoskeresztúr - FC. ATLETRIKÓ*** 1:0

8e minuut.
García Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. García Andrade passt de bal met de wreef. Lysý is nu in balbezit. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes schiet op doel. Cellay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Mertens onderschept slim de pass. Mertens geeft een lange en hoge pass. Lysý kopt de bal weg. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes schiet op doel. Cellay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Prokopi speelt de bal door. Zorzi is nu in balbezit. Baudouin rent richting de bal. Baudouin draait met de bal, schiet en ... Risso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Rákoskeresztúr - FC. ATLETRIKÓ*** 2:0

29e minuut.
Nəcəfsoy geeft de bal voor. Lysý kopt de bal weg. Dink rent richting de bal. Burgers onderschept slim de pass. Burgers draait met de bal, schiet en ... Cellay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoffer is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nəcəfsoy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Burgers maakt een snoekduik en kopt de bal. Cellay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Rákoskeresztúr - FC. ATLETRIKÓ*** 2:1

34e minuut.
Nəcəfsoy met een sublieme pass. Burgers rent richting de bal. Dink legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burgers raakt geblesseerd tijdens het duel. Lysý zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cellay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Athirson geeft een hoge lob. Inworp. Prokopi met een snelle inworp. Zorzi geeft de bal voor. Mirolha bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Togias neemt de hoekschop. Baudouin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Dink geeft de bal voor. Inworp. Nəcəfsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Nəcəfsoy met een sublieme pass. Burgers rent richting de bal. Gal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burgers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lysý neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Rákoskeresztúr 54%, FC. ATLETRIKÓ*** 46%.
LFC Rákoskeresztúr - FC. ATLETRIKÓ*** 2:1

51e minuut.
Tsuzuki rent richting de bal. Zorzi verovert de bal door een tackle van achteren. Zorzi geeft een hoge lob. Mirolha rent richting de bal. Mirolha schiet op doel. Risso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Langenegger passt de bal met de wreef. García Andrade rent richting de bal. García Andrade passt de bal met de wreef. Burgers is nu in balbezit. Burgers haalt uit met een fantastische trap. Cellay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Prokopi probeert naar een medespeler te passen. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Athirson begaat een overtreding. Athirson krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Togias met een snelle inworp. Mirolha rent richting de bal. Zorzi is nu in balbezit. Zorzi geeft een lange en hoge pass. Risso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
García Andrade rent richting de bal. García Andrade geeft de bal voor. Burgers is nu in balbezit. Burgers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LFC Rákoskeresztúr - FC. ATLETRIKÓ*** 2:2

74e minuut.
Langenegger is nu in balbezit. Langenegger geeft een lange en hoge pass. Mirolha kopt de bal weg. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin schiet op doel. Risso bokst de bal weg. Mirolha is nu in balbezit. Mirolha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Tsuzuki onderschept slim de pass. Tsuzuki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Togias met een snelle inworp. Zorzi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Hoffer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nəcəfsoy neemt de hoekschop. Burgers krijgt zijn hoofd ertegen. Cellay bokst de bal weg.

81e minuut.
Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Peabiru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baudouin raakt geblesseerd tijdens het duel. Prokopi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mirolha maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Nəcəfsoy geeft een hoge lob. Kunert kopt de bal weg. Burgers is nu in balbezit. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cellay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nəcəfsoy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Togias kan de bal niet met de borst controleren. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mertens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roselló komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Roselló speelt de bal door. Dink met een sublieme pass. Nəcəfsoy geeft een lange en hoge pass. Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Rákoskeresztúr 59%, FC. ATLETRIKÓ*** 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LFC Rákoskeresztúr - FC. ATLETRIKÓ*** 2:2