Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K. Rákóczi FC Pámpom FC
4-4-2 gyémánt Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
67.5 gemiddelde waardering 61.1
formidable Schieten good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Frantzis rent richting de bal. Ebedli verovert de bal door een tackle van achteren. Ebedli probeert naar een medespeler te passen. Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica geeft de bal voor. Antuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Tihanyi verovert de bal door een tackle van achteren. Tihanyi speelt de bal door. Faron met een sublieme pass. Kereki rent richting de bal. Kereki draait met de bal, schiet en ... Antuña bokst de bal weg.

4e minuut.
Magyari is nu in balbezit. Magyari geeft een lange en hoge pass. Kereki kopt de bal weg. Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Tınay speelt de bal door. Klungelig pakt Frantzis de bal. Ebedli is nu in balbezit. Frantzis verovert de bal door een tackle van achteren. Frantzis draait met de bal, schiet en ... Jáger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Frantzis kopt de bal weg. Dobski is nu in balbezit. Świder rent richting de bal. Dobski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobski draait met de bal, schiet en ... Jáger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Rogoznica passt de bal zonder na te denken. Kereki is nu in balbezit. Kereki passt de bal zonder na te denken. Insano rent richting de bal. Insano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Faron probeert naar een medespeler te passen. Insano rent richting de bal. Insano met een sublieme pass. Kereki is nu in balbezit. Kereki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlay geeft een lange en hoge pass. Kereki kopt de bal weg. Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica schiet op doel. Antuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Insano rent richting de bal. Harvan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Insano raakt geblesseerd tijdens het duel. Insano met een snel genomen vrije trap. Tihanyi kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tınay rent richting de bal. Kereki verovert de bal door een tackle van achteren. Kereki passt de bal zonder na te denken. Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 45%, Pámpom FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K. Rákóczi FC - Pámpom FC 0:0

64e minuut.
Ebedli rent richting de bal. Ebedli geeft de bal voor. Rogoznica kopt de bal weg. Kereki kan de bal niet met de borst controleren. Kereki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwierz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 49%, Pámpom FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K. Rákóczi FC - Pámpom FC 0:0