Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OROSHÁZA fc Csengődi SE
doki 5 3 2 Tactiek bombastic
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 66.9
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Chyłek geeft een lange en hoge pass. Daar is Qvarnström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan begaat een overtreding. Crăcan krijgt een gele kaart. Qvarnström is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Qvarnström zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Białożyński springt en kopt de bal. Yanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Qvarnström met de inworp. Rašilov speelt de bal door. Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström geeft een lange en hoge pass. Białożyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rašilov rent richting de bal. Rašilov passt de bal met de wreef. Wojtala rent richting de bal. Wojtala geeft een lange en hoge pass. Białożyński krijgt zijn hoofd ertegen. Yanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Inworp. Rašilov met de inworp. Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström geeft de bal voor. Białożyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Yanes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lama kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rašilov zal de hoekschop nemen. Białożyński springt en kopt de bal. Yanes bokst de bal weg.

21e minuut.
Qvarnström geeft een lange en hoge pass. Białożyński kopt de bal weg. Cieciula rent richting de bal. Cieciula draait met de bal, schiet en ... Yanes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Csengődi SE 1:0

26e minuut.
Cieciula kopt de bal weg. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński onderschept slim de pass. Białożyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Madeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeira verovert de bal door een tackle van achteren. Madeira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OROSHÁZA fc - Csengődi SE 1:1

30e minuut.
Rašilov is nu in balbezit. Rašilov geeft een hoge lob. Cieciula kopt de bal weg. Klungelig pakt Białożyński de bal. Białożyński draait met de bal, schiet en ... Yanes bokst de bal weg.

36e minuut.
Sevgi speelt de bal door. Daar is Ljubej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevgi rent richting de bal. Ljubej rent richting de bal. Ljubej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Grønlund verovert de bal door een tackle van achteren. Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi passt de bal met de wreef. Madeira heeft problemen om de bal te vangen. Madeira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lama rent richting de bal. Corvera rent richting de bal. Corvera geeft een lange en hoge pass. Madeira rent richting de bal. Madeira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 48%, Csengődi SE 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OROSHÁZA fc - Csengődi SE 1:1

54e minuut.
Corvera passt de bal in één keer door. Carau onderschept slim de pass. Madeira rent richting de bal. Madeira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Sevgi met een sublieme pass. Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunoaica passt de bal in één keer door. Madeira rent richting de bal. Madeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ljubej rent richting de bal. Sevgi is nu in balbezit. Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Rakman komt het veld opgelopen. Crăcan met een snelle inworp. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov verovert de bal door een tackle van achteren. Rašilov haalt uit met een fantastische trap. Rakman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan geeft een hoge lob. Madeira kopt de bal weg. Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Grønlund verovert de bal door een tackle van achteren. Grønlund met een sublieme pass. Ljubej rent richting de bal. Ljubej schiet op doel. Baranga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Csengődi SE 1:2

75e minuut.
Madeira controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tofiqli komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Crăcan rent richting de bal. Crăcan geeft de bal voor. Madeira rent richting de bal. Madeira draait met de bal, schiet en ... Baranga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Csengődi SE 1:3

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Thành komt het veld opgelopen. Gancho komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 47%, Csengődi SE 53%.
OROSHÁZA fc - Csengődi SE 1:3