Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csengődi SE OROSHÁZA fc
bombastic Tactiek doki 5 3 2
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.8 gemiddelde waardering 61.8
excellent Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rašilov met een snelle inworp. Wojtala geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Corvera passt de bal in één keer door. Bunoaica speelt de bal door. Sevgi speelt de bal door. Ljubej is nu in balbezit. Ljubej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Rašilov passt de bal in één keer door. Białożyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durka. Durka krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Chyłek geeft de bal voor. Bunoaica rent richting de bal. Bunoaica passt de bal in één keer door. Madeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Corvera geeft een lange en hoge pass. Ljubej kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carau de bal onder controle te krijgen. Madeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeira haalt uit met een fantastische trap. Baranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Wojtala kan de bal niet met de borst controleren. Bunoaica geeft de bal voor. Ljubej rent richting de bal. Ljubej schiet op doel. Baranga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - OROSHÁZA fc 1:0

35e minuut.
Bunoaica passt de bal zonder na te denken. Ljubej rent richting de bal. Madeira is nu in balbezit. Madeira schiet op doel. Baranga probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - OROSHÁZA fc 2:0

45e minuut.
Grønlund passt de bal in één keer door. Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov probeert naar een medespeler te passen. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński schiet op doel. Koek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csengődi SE 54%, OROSHÁZA fc 46%.
Csengődi SE - OROSHÁZA fc 2:0

54e minuut.
Bunoaica passt de bal zonder na te denken. Sevgi probeert naar een medespeler te passen. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - OROSHÁZA fc 3:0

56e minuut.
Wojtala passt de bal met de wreef. Rašilov heeft problemen om de bal te vangen. Rašilov geeft de bal voor. Białożyński rent richting de bal. Tomasiuk verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - OROSHÁZA fc 3:1

59e minuut.
Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunoaica passt de bal met de wreef. Madeira rent richting de bal. Madeira haalt uit met een fantastische trap. Baranga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - OROSHÁZA fc 4:1

62e minuut.
Inworp. Komlósi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Wojtala passt de bal in één keer door. Rašilov rent richting de bal. Rašilov probeert naar een medespeler te passen. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński schiet op doel. Komlósi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - OROSHÁZA fc 4:2

67e minuut.
Crăcan rent richting de bal. Crăcan geeft de bal voor. Ljubej is nu in balbezit. Ljubej draait met de bal, schiet en ... Baranga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - OROSHÁZA fc 5:2

71e minuut.
Wojtala is nu in balbezit. Wojtala met een sublieme pass. Rašilov heeft problemen om de bal te vangen. Rašilov geeft een lange en hoge pass. Białożyński krijgt zijn hoofd ertegen. Komlósi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kujawka heeft problemen om de bal te vangen. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rašilov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Białożyński krijgt zijn hoofd ertegen. Komlósi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - OROSHÁZA fc 5:3

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gancho komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Gancho de bal. Corvera bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvera met een sublieme pass. Bunoaica rent richting de bal. Bunoaica draait met de bal, schiet en ... Baranga bokst de bal weg. Ljubej rent richting de bal. Ljubej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wojtala probeert naar een medespeler te passen. Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chyłek. Chyłek krijgt een gele kaart. Rašilov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cincă komt het veld opgelopen. Hoàng Thành komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csengődi SE 45%, OROSHÁZA fc 55%.
Csengődi SE - OROSHÁZA fc 5:3