Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiskunhalasi Akadémia Szinkopa FC.
átállás att Tactiek sssssz
71% Balbezit 29%
12% Spel op eigen helft 88%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 41.8
incredible Schieten average
outstanding Passen solid
very good Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Nyúl de bal. Gyurta met een sublieme pass. Krasić probeert naar een medespeler te passen. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Mednyánszky is nu in balbezit. Warczak is nu in balbezit. Mednyánszky is nu in balbezit. Warczak rent richting de bal. Mednyánszky bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pantilimon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Staňo kopt de bal weg. Gyurta speelt de bal door. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - Szinkopa FC. 1:0

9e minuut.
Pruteanu probeert naar een medespeler te passen. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon met een sublieme pass. Krasić heeft problemen om de bal te vangen. Krasić haalt uit met een fantastische trap. Warczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coudeville speelt de bal door. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. Warczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - Szinkopa FC. 2:0

11e minuut.
Krasić speelt de bal door. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon passt de bal zonder na te denken. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu schiet op doel. Warczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Lakatoš geeft een hoge lob. Gyurta probeert naar een medespeler te passen. Pantilimon speelt de bal door. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Coudeville trapt de bal weg van het doel. Chartier kopt de bal weg. Pantilimon met een sublieme pass. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu schiet op doel. Warczak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - Szinkopa FC. 3:0

15e minuut.
Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon passt de bal zonder na te denken. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu schiet op doel. Páncsics probeert de bal aan de voet te houden. Warczak bokst de bal weg.

17e minuut.
Pruteanu speelt de bal door. Stângă is nu in balbezit. Stângă passt de bal met de wreef. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Coudeville de bal. Coudeville geeft een hoge lob. Gyurta kopt de bal weg. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - Szinkopa FC. 4:0

22e minuut.
Gyurta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pantilimon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantilimon probeert naar een medespeler te passen. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stângă probeert naar een medespeler te passen. Pantilimon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Krasić passt de bal zonder na te denken. García Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Pantilimon met een sublieme pass. Daar is Pruteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruteanu schiet op doel. Warczak bokst de bal weg.

37e minuut.
Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu schiet op doel. Warczak met een sublieme pass. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
García Domínguez rent richting de bal. García Domínguez passt de bal zonder na te denken. Pantilimon speelt de bal door. Pruteanu heeft problemen om de bal te vangen. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. Warczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 12%, Szinkopa FC. 88%.
Kiskunhalasi Akadémia - Szinkopa FC. 4:0

51e minuut.
Krasić rent richting de bal. Krasić passt de bal met de wreef. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - Szinkopa FC. 5:0

57e minuut.
Gyurta speelt de bal door. Krasić is nu in balbezit. Krasić passt de bal met de wreef. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu schiet op doel. Warczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Mednyánszky geeft de bal voor. Krasić rent richting de bal. Krasić met een sublieme pass. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu schiet op doel. Warczak bokst de bal weg.

59e minuut.
Chartier met een sublieme pass. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon met een sublieme pass. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu schiet op doel. Warczak bokst de bal weg.

62e minuut.
Krasić geeft een lange en hoge pass. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. Majchrzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Warczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - Szinkopa FC. 6:0

67e minuut.
Barkó is nu in balbezit. Barkó passt de bal in één keer door. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu schiet op doel. Warczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - Szinkopa FC. 7:0

72e minuut.
Stângă met een sublieme pass. Chartier probeert naar een medespeler te passen. Krasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. Warczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Pantilimon passt de bal zonder na te denken. Chartier rent richting de bal. Chartier passt de bal zonder na te denken. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cervero is nu in balbezit. Chartier onderschept slim de pass. Chartier speelt de bal door. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu draait met de bal, schiet en ... Warczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu geeft de bal voor. Pantilimon controleert de bal met de borst. Pantilimon geeft de bal voor. Pruteanu krijgt zijn hoofd ertegen. Warczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Stângă met een sublieme pass. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon passt de bal in één keer door. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chartier controleert de bal met de borst. Barkó is nu in balbezit. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap. Warczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - Szinkopa FC. 8:0

89e minuut.
Chartier met een sublieme pass. Krasić met een sublieme pass. Pantilimon met een sublieme pass. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 12%, Szinkopa FC. 88%.
Kiskunhalasi Akadémia - Szinkopa FC. 8:0