Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K. Rákóczi FC FC. ATLETRIKÓ***
4-4-2 gyémánt Tactiek ute001
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 2
68.9 gemiddelde waardering 61.5
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Świder probeert naar een medespeler te passen. Tihanyi met een sublieme pass. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. Risso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi geeft de bal voor. Risso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Faron verovert de bal door een tackle van achteren. Faron probeert naar een medespeler te passen. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - FC. ATLETRIKÓ*** 1:0

21e minuut.
Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi met een sublieme pass. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron rent richting de bal. Faron haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zwierz krijgt zijn hoofd ertegen. Risso bokst de bal weg. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - FC. ATLETRIKÓ*** 2:0

34e minuut.
Athirson verovert de bal door een tackle van achteren. Athirson passt de bal in één keer door. Faron probeert naar een medespeler te passen. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tihanyi geeft een hoge lob. Rogoznica springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - FC. ATLETRIKÓ*** 3:0

41e minuut.
Rosner verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Tihanyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faron geeft een lange en hoge pass. Zwierz krijgt zijn hoofd ertegen. Risso bokst de bal weg.

45e minuut.
Riceputi kopt de bal weg. Faron speelt de bal door. Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. Risso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - FC. ATLETRIKÓ*** 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 55%, FC. ATLETRIKÓ*** 45%.
K. Rákóczi FC - FC. ATLETRIKÓ*** 4:0

46e minuut.
Faron passt de bal zonder na te denken. Daar is Ebedli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebedli geeft een lange en hoge pass. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. Risso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Insano bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano geeft de bal voor. Rogoznica krijgt zijn hoofd ertegen. Risso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Rogoznica controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Burgers komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tihanyi met de inworp. Zwierz rent richting de bal. Athirson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Athirson krijgt een gele kaart. Zwierz raakt geblesseerd tijdens het duel. Rogoznica zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Risso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rosner is nu in balbezit. Rogoznica onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsuzuki. Tsuzuki krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Szoboszlay passt de bal met de wreef. Insano bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano passt de bal zonder na te denken. Faron geeft een hoge lob. Rogoznica springt en kopt de bal. Risso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Świder geeft een lange en hoge pass. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuzuki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tsuzuki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Nəcəfsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Roselló zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nəcəfsoy geeft de bal voor. Lisztes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Mertens probeert naar een medespeler te passen. Roselló rent richting de bal. Tihanyi begaat een overtreding. Roselló wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

85e minuut.
Faron passt de bal zonder na te denken. Rosner verovert de bal door een tackle van achteren. Tihanyi heeft problemen om de bal te vangen. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. Risso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tihanyi geeft een hoge lob. Zwierz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - FC. ATLETRIKÓ*** 5:0

88e minuut.
Świder kan de bal niet met de borst controleren. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Świder begaat een overtreding. Świder krijgt een gele kaart. Roselló is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roselló wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 51%, FC. ATLETRIKÓ*** 49%.
K. Rákóczi FC - FC. ATLETRIKÓ*** 5:0