Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC Rákoskeresztúr Pámpom FC
M Tactiek 4-1-3-2
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
65.9 gemiddelde waardering 62.2
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Zorzi speelt de bal door. Prokopi rent richting de bal. Prokopi passt de bal met de wreef. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Togias met een snelle inworp. Zorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi passt de bal zonder na te denken. Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Prokopi probeert naar een medespeler te passen. Togias speelt de bal door. Klungelig pakt Van Mol de bal. Valli onderschept slim de pass. Valli haalt uit met een fantastische trap. Lecomte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Inworp. Togias met een snelle inworp. Zorzi geeft een lange en hoge pass. Baudouin maakt een snoekduik en kopt de bal. Lecomte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Rákoskeresztúr - Pámpom FC 1:0

23e minuut.
Dink bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiúza verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoffer krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Egyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Dobski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dobski geeft een hoge lob. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Egyed legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Márquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Márquez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cellay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Egyed passt de bal in één keer door. Hoffer rent richting de bal. Hoffer geeft een lange en hoge pass. Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli onderschept slim de pass. Valli passt de bal met de wreef. Baudouin rent richting de bal. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. Lecomte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Fernández Nicolás probeert naar een medespeler te passen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruma begaat een overtreding. Márquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Nicolás komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Dobski passt de bal met de wreef. Fiúza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiúza geeft de bal voor. Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Márquez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Rákoskeresztúr 44%, Pámpom FC 56%.
LFC Rákoskeresztúr - Pámpom FC 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobski met een snelle inworp. Togias geeft de bal voor. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Fernández Nicolás passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szeléndi de bal. Szeléndi geeft een lange en hoge pass. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel. Cellay bokst de bal weg.

56e minuut.
Daar is Drągowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tınay verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Togias neemt de hoekschop. Baudouin springt en kopt de bal. Lecomte bokst de bal weg.

58e minuut.
Bruma geeft de bal voor. Valli kopt de bal weg. Klungelig pakt Drągowski de bal. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Rákoskeresztúr - Pámpom FC 2:0

61e minuut.
Mergiu geeft een hoge lob. Inworp. Hoffer met een snelle inworp. Prokopi rent richting de bal. Prokopi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Hoffer geeft een lange en hoge pass. Zorzi is nu in balbezit. Drągowski verovert de bal door een tackle van achteren. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin schiet op doel. Lecomte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Fiúza is nu in balbezit. Hoffer onderschept slim de pass. Hoffer probeert naar een medespeler te passen. Baudouin rent richting de bal. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. Lecomte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Egyed kopt de bal weg. Zorzi speelt de bal door. Togias speelt de bal door. Valli heeft problemen om de bal te vangen. Valli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Rákoskeresztúr 38%, Pámpom FC 62%.
LFC Rákoskeresztúr - Pámpom FC 2:0