Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pámpom FC LFC Rákoskeresztúr
4-1-3-2 Tactiek M
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 69.5
adequate Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Drągowski geeft een hoge lob. Heretík bereikt de bal nog maar net als eerste. Heretík passt de bal zonder na te denken. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Inworp. Prokopi met een snelle inworp. Zorzi is nu in balbezit. Zorzi geeft een hoge lob. Valli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kunert onderschept slim de pass. Kunert geeft de bal voor. Drągowski probeert de bal met de borst te controleren. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Togias geeft een lange en hoge pass. Zorzi kopt de bal weg. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. Antuña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - LFC Rákoskeresztúr 0:1

24e minuut.
Van Mol verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Togias met een snelle inworp. Zorzi rent richting de bal. Zorzi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Antuña trapt de bal weg. Gal kopt de bal weg. Zorzi met een sublieme pass. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Heretík probeert naar een medespeler te passen. Staszewski kan de bal niet met de borst controleren. Gal maakt een afschuwelijke overtreding. Staszewski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Staszewski kan niet meer verder spelen. Bocăneală komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 63%, LFC Rákoskeresztúr 37%.
Pámpom FC - LFC Rákoskeresztúr 0:1

51e minuut.
Valli kopt de bal weg. Baudouin rent richting de bal. Harvan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harvan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Togias probeert naar een medespeler te passen. Prokopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopi passt de bal met de wreef. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin schiet op doel. Antuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Valli is nu in balbezit. Valli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - LFC Rákoskeresztúr 0:2

64e minuut.
Valli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mirolha komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gal geeft de bal voor. Baudouin rent richting de bal. Drągowski rent richting de bal. Baudouin verovert de bal door een tackle van achteren. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Drągowski rent richting de bal. Mergiu rent richting de bal. Zorzi maakt een afschuwelijke overtreding. Zorzi krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Gal kopt de bal weg. Zorzi is nu in balbezit. Zorzi passt de bal in één keer door. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin schiet op doel. Antuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Egyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Egyed passt de bal met de wreef. Daar is Mirolha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin draait met de bal, schiet en ... Antuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi geeft de bal voor. Mirolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirolha draait met de bal, schiet en ... Antuña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - LFC Rákoskeresztúr 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 63%, LFC Rákoskeresztúr 37%.
Pámpom FC - LFC Rákoskeresztúr 0:3