Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiskunhalasi Akadémia OROSHÁZA fc
átállás att Tactiek doki 5 3 2
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 65.4
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Wojtala rent richting de bal. Wojtala passt de bal met de wreef. Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov geeft een lange en hoge pass. Białożyński krijgt zijn hoofd ertegen. Raymond verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Qvarnström geeft een hoge lob. García Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Białożyński rent richting de bal. Białożyński draait met de bal, schiet en ... Raymond werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - OROSHÁZA fc 0:1

12e minuut.
Chartier passt de bal met de wreef. Krasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasić met een sublieme pass. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Chartier probeert naar een medespeler te passen. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihnea krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Rašilov probeert naar een medespeler te passen. Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström geeft een lange en hoge pass. Białożyński krijgt zijn hoofd ertegen. Raymond werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ewertowski met een sublieme pass. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon passt de bal in één keer door. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 57%, OROSHÁZA fc 43%.
Kiskunhalasi Akadémia - OROSHÁZA fc 0:1

54e minuut.
Rašilov is nu in balbezit. Rašilov speelt de bal door. García Domínguez is nu in balbezit. Białożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Białożyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Stângă geeft een lange en hoge pass. Krasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasić passt de bal zonder na te denken. Ewertowski rent richting de bal. Ewertowski draait met de bal, schiet en ... Baranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihnea. Ewertowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krasić met een snel genomen vrije trap. Ewertowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Baics geeft de bal voor. Białożyński speelt de bal door. Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov geeft een hoge lob. Cieciula maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gyurta speelt de bal door. Daar is Treviño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Domínguez rent richting de bal. Cieciula onderschept slim de pass. Cieciula draait met de bal, schiet en ... Raymond bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 56%, OROSHÁZA fc 44%.
Kiskunhalasi Akadémia - OROSHÁZA fc 0:1