Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OROSHÁZA fc Kiskunhalasi Akadémia
doki 5 3 2 Tactiek átállás att
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 64.9
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Stângă geeft de bal voor. Carau probeert naar een medespeler te passen. Mihnea met een sublieme pass. Cieciula rent richting de bal. Cieciula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Krasić kopt de bal weg. Pruteanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Grønlund de bal. Pruteanu onderschept slim de pass. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gyurta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krasić de bal. Krasić passt de bal zonder na te denken. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu draait met de bal, schiet en ... Baranga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Grønlund onderschept slim de pass. Grønlund speelt de bal door. Rašilov rent richting de bal. Rašilov geeft een lange en hoge pass. Cieciula springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea geeft de bal voor. Stângă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 50%, Kiskunhalasi Akadémia 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OROSHÁZA fc - Kiskunhalasi Akadémia 0:0

50e minuut.
Krasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasić geeft een hoge lob. Grønlund rent richting de bal. Pruteanu onderschept slim de pass. Pruteanu schiet op doel. Baranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Carau is nu in balbezit. Carau passt de bal in één keer door. Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov geeft een hoge lob. Białożyński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Ewertowski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Białożyński kopt de bal weg. Rašilov is nu in balbezit. Rašilov geeft een lange en hoge pass. Cieciula krijgt zijn hoofd ertegen. Raymond probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Kiskunhalasi Akadémia 1:0

79e minuut.
Krasić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gyurta de bal. García Domínguez rent richting de bal. Cieciula verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Stângă passt de bal met de wreef. Pantilimon speelt de bal door. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski draait met de bal, schiet en ... Baranga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OROSHÁZA fc - Kiskunhalasi Akadémia 1:1

85e minuut.
Cincă komt het veld opgelopen. Hoàng Thành komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl geeft de bal voor. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Kiskunhalasi Akadémia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 44%, Kiskunhalasi Akadémia 56%.
OROSHÁZA fc - Kiskunhalasi Akadémia 1:2