Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csengődi SE Szinkopa FC.
bombastic Tactiek JT
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
64.7 gemiddelde waardering 70.3
excellent Schieten excellent
very good Passen incredible
formidable Verdedigen outstanding


8e minuut.
Vajda probeert naar een medespeler te passen. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi speelt de bal door. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik schiet op doel. Yanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

11e minuut.
Sevgi met de inworp. Ljubej geeft de bal voor. Balányi verovert de bal door een tackle van achteren. Madeira is nu in balbezit. Madeira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - Szinkopa FC. 1:0

17e minuut.
Vajda met een sublieme pass. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi passt de bal met de wreef. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Crăcan met een snelle inworp. Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunoaica passt de bal in één keer door. Crăcan geeft een lange en hoge pass. Ljubej krijgt zijn hoofd ertegen. Özat bokst de bal weg. Madeira is nu in balbezit. Madeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - Szinkopa FC. 2:0

26e minuut.
Corvera controleert de bal met de borst. Văduva is nu in balbezit. Tomasiuk is nu in balbezit. Văduva onderschept slim de pass. Văduva haalt uit met een fantastische trap. Yanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva draait met de bal, schiet en ... Yanes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - Szinkopa FC. 2:1

32e minuut.
Visegrádi rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Visegrádi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vajda rent richting de bal. Vajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Visegrádi de bal. Visegrádi met een sublieme pass. Daar is Imrik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Csengődi SE - Szinkopa FC. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csengődi SE 53%, Szinkopa FC. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Csengődi SE - Szinkopa FC. 2:2

59e minuut.
Crăcan geeft een lange en hoge pass. Schwarcz kan de bal niet met de borst controleren. Madeira is nu in balbezit. Madeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - Szinkopa FC. 3:2

69e minuut.
Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudeville legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ljubej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rakman komt het veld opgelopen. Ljubej legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Özat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Uriona is nu in balbezit. Uriona geeft de bal voor. Coudeville bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubej draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Özat met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bunoaica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madeira is nu in balbezit. Madeira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Imrik rent richting de bal. Crăcan begaat een overtreding. Imrik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vajda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Imrik kopt de bal weg. Văduva is nu in balbezit. Văduva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csengődi SE 58%, Szinkopa FC. 42%.
Csengődi SE - Szinkopa FC. 3:2