Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szinkopa FC. Csengődi SE
sssssz Tactiek bombastic
50% Balbezit 50%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 77
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 57.7
average Schieten incredible
solid Passen formidable
average Verdedigen solid


2e minuut.
Corvera passt de bal in één keer door. Durka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Madeira de bal. Madeira draait met de bal, schiet en ... Barkó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Goswami geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mednyánszky de bal. Ljubej rent richting de bal. Ljubej haalt uit met een fantastische trap. Warczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:1

5e minuut.
Madeira is nu in balbezit. Madeira passt de bal zonder na te denken. Majchrzak rent richting de bal. Ljubej onderschept slim de pass. Ljubej draait met de bal, schiet en ... Warczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Madeira heeft problemen om de bal te vangen. Mayorga speelt de bal door. Bunoaica geeft een lange en hoge pass. Ljubej maakt een snoekduik en kopt de bal. Warczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Páncsics probeert de bal met de borst te controleren. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Coudeville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ljubej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Madeira springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Goswami geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bunoaica met de inworp. Madeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bunoaica met een snelle inworp. Madeira is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Madeira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ljubej krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Barkó is nu in balbezit. Barkó passt de bal in één keer door. Ljubej heeft problemen om de bal te vangen. Madeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cervero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi onderschept slim de pass. Sevgi probeert naar een medespeler te passen. Ljubej rent richting de bal. Ljubej haalt uit met een fantastische trap. Warczak bokst de bal weg.

12e minuut.
Coudeville passt de bal zonder na te denken. Majchrzak met een sublieme pass. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej onderschept slim de pass. Ljubej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:2

16e minuut.
Crăcan met een sublieme pass. Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi passt de bal in één keer door. Daar is Ljubej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bunoaica passt de bal zonder na te denken. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka passt de bal met de wreef. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej schiet op doel. Warczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coudeville kopt de bal weg. Ljubej is nu in balbezit. Ljubej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Madeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelvoet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Madeira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ljubej neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:3

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sevgi met een snelle inworp. Ljubej is nu in balbezit. Ljubej haalt uit met een fantastische trap. Mednyánszky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:4

23e minuut.
Madeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeira passt de bal met de wreef. Sevgi speelt de bal door. Madeira rent richting de bal. Madeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:5

25e minuut.
Lakatoš geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sevgi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ljubej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Madeira haalt uit met een fantastische trap. Warczak speelt de bal door. Cervero kopt de bal weg. Madeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeira schiet op doel. Warczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

29e minuut.
Madeira geeft een lange en hoge pass. Warczak probeert naar een medespeler te passen. Sevgi kopt de bal weg. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bunoaica speelt de bal door. Sevgi rent richting de bal. Sevgi passt de bal met de wreef. Madeira heeft problemen om de bal te vangen. Madeira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi heeft problemen om de bal te vangen. Sevgi probeert naar een medespeler te passen. Ljubej heeft problemen om de bal te vangen. Ljubej haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Warczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi speelt de bal door. Tomasiuk geeft een hoge lob. Madeira krijgt zijn hoofd ertegen. Coudeville probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bunoaica kopt de bal weg. Madeira rent richting de bal. Ljubej is nu in balbezit. Ljubej draait met de bal, schiet en ... Warczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:6

36e minuut.
Lakatoš geeft de bal voor. Bunoaica kopt de bal weg. Madeira is nu in balbezit. Madeira draait met de bal, schiet en ... Warczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:7

37e minuut.
Mayorga probeert de bal met de borst te controleren. Mayorga geeft een lange en hoge pass. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej draait met de bal, schiet en ... Warczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ljubej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aelvoet heeft problemen om de bal te vangen. Madeira is nu in balbezit. Madeira haalt uit met een fantastische trap. Warczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Coudeville de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ljubej zal de hoekschop nemen. Corvera rent richting de bal. Corvera geeft een hoge lob. Warczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Madeira haalt uit met een fantastische trap. Páncsics probeert de bal aan de voet te houden. Bunoaica speelt de bal door. Ljubej rent richting de bal. Ljubej schiet op doel. Warczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Madeira is nu in balbezit. Madeira haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Goswami de bal onder controle te krijgen. Majchrzak heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sevgi probeert naar een medespeler te passen. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek met een sublieme pass. Ljubej rent richting de bal. Ljubej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:8

44e minuut.
Corvera passt de bal zonder na te denken. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek met een sublieme pass. Madeira is nu in balbezit. Madeira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szinkopa FC. 96%, Csengődi SE 4%.
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:8

47e minuut.
Kujawka is nu in balbezit. Sevgi met een sublieme pass. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Páncsics de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bunoaica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ljubej springt en kopt de bal. Warczak bokst de bal weg. Madeira rent richting de bal. Madeira haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Bunoaica speelt de bal door. Daar is Cervero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Bunoaica geeft een hoge lob. Ljubej springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sevgi is nu in balbezit. Sevgi passt de bal zonder na te denken. Kujawka heeft problemen om de bal te vangen. Kujawka geeft een lange en hoge pass. Ljubej krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mednyánszky met een harde bal richting middenveld. Barkó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bunoaica kopt de bal weg. Ljubej rent richting de bal. Ljubej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ljubej rent richting de bal. Ljubej geeft een hoge lob. Klungelig pakt Goswami de bal. Madeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Inworp. Bunoaica met een snelle inworp. Sevgi geeft een lange en hoge pass. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kujawka passt de bal met de wreef. Daar is Sevgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevgi passt de bal in één keer door. Ljubej rent richting de bal. Ljubej haalt uit met een fantastische trap. Warczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Sevgi is nu in balbezit. Sevgi speelt de bal door. Aelvoet is nu in balbezit. Madeira onderschept slim de pass. Madeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:9

59e minuut.
Koek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Madeira is nu in balbezit. Goswami probeert naar een medespeler te passen. Bunoaica kopt de bal weg. Ljubej rent richting de bal. Ljubej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Lakatoš geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sevgi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ljubej rent richting de bal. Ljubej draait met de bal, schiet en ... Warczak bokst de bal weg. Klungelig pakt Goswami de bal. Madeira is nu in balbezit. Madeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:10

65e minuut.
Daar is Ljubej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warczak met een sublieme pass. Bunoaica kopt de bal weg. Madeira rent richting de bal. Madeira schiet op doel. Warczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chengying komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Crăcan passt de bal zonder na te denken. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka geeft een lange en hoge pass. Madeira is nu in balbezit. Madeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:11

69e minuut.
Klungelig pakt Páncsics de bal. Madeira rent richting de bal. Madeira draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Páncsics de bal onder controle te krijgen. Warczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Coudeville is nu in balbezit. Coudeville geeft de bal voor. Inworp. Ljubej met een snelle inworp. Sevgi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madeira rent richting de bal. Goswami probeert naar een medespeler te passen. Mednyánszky rent richting de bal. Madeira verovert de bal door een tackle van achteren. Madeira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szala komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bunoaica kopt de bal weg. Klungelig pakt Barkó de bal. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aelvoet de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:12

76e minuut.
Crăcan passt de bal met de wreef. Chengying bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi heeft problemen om de bal te vangen. Sevgi geeft een hoge lob. Ljubej maakt een snoekduik en kopt de bal. Warczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Aelvoet passt de bal zonder na te denken. Mednyánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szala zal de hoekschop nemen. Ljubej springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:13

82e minuut.
Majchrzak geeft de bal voor. Inworp. Sevgi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunoaica rent richting de bal. Bunoaica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sevgi de bal onder controle te krijgen. Ljubej rent richting de bal. Ljubej haalt uit met een fantastische trap. Warczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:14

87e minuut.
Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szala de bal. Sevgi is nu in balbezit. Sevgi geeft een lange en hoge pass. Warczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Páncsics de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szinkopa FC. 94%, Csengődi SE 6%.
Szinkopa FC. - Csengődi SE 0:15