Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiskunhalasi Akadémia K. Rákóczi FC
átállás att Tactiek 4-4-2 gyémánt
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 70.5
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


14e minuut.
Szoboszlay probeert naar een medespeler te passen. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal verovert de bal door een tackle van achteren. Misztal geeft een hoge lob. Zwierz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - K. Rákóczi FC 0:1

21e minuut.
Karanović kopt de bal weg. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi begaat een overtreding. Ewertowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Świder bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ewertowski. Świder raakt geblesseerd tijdens het duel. Szoboszlay met een snel genomen vrije trap. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. Raymond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Insano bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano geeft een lange en hoge pass. Rogoznica heeft problemen om de bal te vangen. Rogoznica schiet op doel. Raymond probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - K. Rákóczi FC 0:2

37e minuut.
Szoboszlay met een sublieme pass. Klungelig pakt Misztal de bal. Gyurta begaat een overtreding. Gyurta krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Riceputi geeft een lange en hoge pass. Rogoznica heeft problemen om de bal te vangen. Pantilimon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pantilimon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pantilimon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 64%, K. Rákóczi FC 36%.
Kiskunhalasi Akadémia - K. Rákóczi FC 0:2

62e minuut.
Insano met een snelle inworp. Faron is nu in balbezit. Faron geeft een lange en hoge pass. Rogoznica krijgt zijn hoofd ertegen. Raymond maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - K. Rákóczi FC 0:3

69e minuut.
Riceputi geeft een hoge lob. Rogoznica rent richting de bal. Stângă begaat een overtreding. Stângă krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Karanović speelt de bal door. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi is nu in balbezit. Ewertowski onderschept slim de pass. Ewertowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Misztal probeert naar een medespeler te passen. García Domínguez is nu in balbezit. Faron verovert de bal door een tackle van achteren. Faron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Faron is nu in balbezit. Faron passt de bal in één keer door. Misztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal geeft een hoge lob. Rogoznica springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - K. Rákóczi FC 0:4

83e minuut.
Karanović controleert de bal met de borst. Karanović passt de bal in één keer door. Ewertowski is nu in balbezit. Ewertowski schiet op doel. Jáger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 65%, K. Rákóczi FC 35%.
Kiskunhalasi Akadémia - K. Rákóczi FC 0:4