Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. ATLETRIKÓ*** OROSHÁZA fc
ute001 Tactiek doki 5 3 2
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
64.9 gemiddelde waardering 61.8
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


27e minuut.
Carau rent richting de bal. Burgers onderschept slim de pass. Burgers passt de bal in één keer door. Lysý is nu in balbezit. Lysý haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Peabiru is nu in balbezit. Peabiru geeft een hoge lob. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. Baranga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - OROSHÁZA fc 1:0

36e minuut.
Athirson geeft een hoge lob. Nəcəfsoy met een sublieme pass. Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Tofiqli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý haalt uit met een fantastische trap. Baranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tofiqli rent richting de bal. Lisztes onderschept slim de pass. Lisztes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - OROSHÁZA fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ATLETRIKÓ*** 43%, OROSHÁZA fc 57%.
FC. ATLETRIKÓ*** - OROSHÁZA fc 2:0

49e minuut.
Mertens rent richting de bal. Mertens geeft de bal voor. Klungelig pakt Tofiqli de bal. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Mertens rent richting de bal. Mertens passt de bal in één keer door. García Andrade met een sublieme pass. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. Baranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Wojtala onderschept slim de pass. Wojtala met een sublieme pass. Cieciula rent richting de bal. Cieciula haalt uit met een fantastische trap. Risso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - OROSHÁZA fc 2:1

58e minuut.
Athirson met de inworp. Nəcəfsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy passt de bal met de wreef. Athirson is nu in balbezit. Athirson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lysý maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - OROSHÁZA fc 3:1

60e minuut.
Cieciula passt de bal in één keer door. Langenegger met een sublieme pass. Athirson geeft een hoge lob. Lysý is nu in balbezit. Lysý haalt uit met een fantastische trap. Baranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - OROSHÁZA fc 4:1

63e minuut.
Nəcəfsoy onderschept slim de pass. Nəcəfsoy geeft de bal voor. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý haalt uit met een fantastische trap. Baranga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rašilov geeft de bal voor. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea probeert naar een medespeler te passen. Wojtala rent richting de bal. Wojtala geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gravani geeft een hoge lob. Rašilov rent richting de bal. Rašilov probeert naar een medespeler te passen. Cieciula is nu in balbezit. Cieciula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mertens verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Mertens de bal. Mertens met een sublieme pass. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ATLETRIKÓ*** 37%, OROSHÁZA fc 63%.
FC. ATLETRIKÓ*** - OROSHÁZA fc 4:1