Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szinkopa FC. Pámpom FC
Orsi Tactiek 4-1-3-2
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
69.3 gemiddelde waardering 60.9
excellent Schieten very good
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Vajda geeft een lange en hoge pass. Văduva kopt de bal weg. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel. Lecomte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Pámpom FC 1:0

5e minuut.
Schwarcz kan de bal niet met de borst controleren. Fiúza is nu in balbezit. Schwarcz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schwarcz krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Vajda is nu in balbezit. Vajda passt de bal in één keer door. Barazite geeft de bal voor. Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Lecomte bokst de bal weg.

16e minuut.
Inworp. Stoszek met een snelle inworp. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda geeft een lange en hoge pass. Imrik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Stoszek kopt de bal weg. Văduva is nu in balbezit. Văduva passt de bal met de wreef. Imrik is nu in balbezit. Imrik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Văduva met een sublieme pass. Daar is Imrik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mergiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mergiu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Barazite bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazite geeft de bal voor. Imrik kopt de bal weg. Văduva is nu in balbezit. Văduva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Vajda passt de bal zonder na te denken. Văduva rent richting de bal. Văduva passt de bal zonder na te denken. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Pámpom FC 2:0

28e minuut.
Márquez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van An Khang. Márquez raakt geblesseerd tijdens het duel. An Khang geeft een hoge lob. Fernández Nicolás zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fiúza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Barazite speelt de bal door. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nicolás probeert naar een medespeler te passen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Özat bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Văduva de bal. Lillemaa geeft een hoge lob. Klungelig pakt An Khang de bal. Fiúza is nu in balbezit. Fiúza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szinkopa FC. 44%, Pámpom FC 56%.
Szinkopa FC. - Pámpom FC 2:0

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lecomte niet meer kan verder spelen. Marzuolo komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Fiúza rent richting de bal. Barazite speelt de bal door. Vajda met een sublieme pass. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva haalt uit met een fantastische trap. Marzuolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi met een sublieme pass. Daar is Imrik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Marzuolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Pámpom FC 3:0

64e minuut.
Vajda passt de bal met de wreef. Văduva rent richting de bal. Van Mol rent richting de bal. Văduva onderschept slim de pass. Văduva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Heretík speelt de bal door. Fernández Nicolás bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nicolás geeft een lange en hoge pass. Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vajda probeert naar een medespeler te passen. Văduva is nu in balbezit. Van Mol begaat een overtreding. Văduva raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vajda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Barazite rent richting de bal. Barazite geeft de bal voor. Imrik kopt de bal weg. Văduva rent richting de bal. Văduva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi speelt de bal door. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel. Marzuolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Visegrádi speelt de bal door. Văduva is nu in balbezit. Lillemaa rent richting de bal. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
An Khang geeft de bal voor. Văduva is nu in balbezit. Lillemaa is nu in balbezit. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Barazite de bal. Barazite met een sublieme pass. Imrik rent richting de bal. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Stoszek met de inworp. Vajda probeert naar een medespeler te passen. Văduva rent richting de bal. Văduva draait met de bal, schiet en ... Marzuolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Stoszek probeert naar een medespeler te passen. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda passt de bal zonder na te denken. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Stoszek speelt de bal door. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - Pámpom FC 4:0

88e minuut.
Heretík bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi verovert de bal door een tackle van achteren. Visegrádi met een sublieme pass. Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Imrik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szinkopa FC. 38%, Pámpom FC 62%.
Szinkopa FC. - Pámpom FC 4:0