Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pámpom FC Szinkopa FC.
4-1-3-2 Tactiek sssssz
58% Balbezit 42%
11% Spel op eigen helft 89%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 43
formidable Schieten average
excellent Passen very good
good Verdedigen weak


1e minuut.
Dobski is nu in balbezit. Dobski passt de bal in één keer door. Staszewski rent richting de bal. Staszewski schiet op doel. Warczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Szinkopa FC. 1:0

3e minuut.
Fernández Nicolás met een sublieme pass. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski passt de bal zonder na te denken. Staszewski rent richting de bal. Staszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Frantzis rent richting de bal. Frantzis passt de bal zonder na te denken. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobski geeft de bal voor. Staszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Szinkopa FC. 2:0

10e minuut.
Daar is Drągowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drągowski speelt de bal door. Klungelig pakt Staszewski de bal. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aelvoet de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dobski neemt de hoekschop. Warczak met een sublieme pass. Fernández Nicolás is nu in balbezit. Frantzis rent richting de bal. Frantzis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Heretík is nu in balbezit. Heretík passt de bal in één keer door. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski schiet op doel. Warczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Szinkopa FC. 3:0

14e minuut.
Daar is Van Mol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Mol speelt de bal door. Dobski probeert naar een medespeler te passen. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis draait met de bal, schiet en ... Warczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goswami kopt de bal weg. Frantzis rent richting de bal. Frantzis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Warczak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heretík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Nicolás rent richting de bal. Fernández Nicolás draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Frantzis probeert naar een medespeler te passen. Lillemaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu met een sublieme pass. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski schiet op doel. Warczak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Szinkopa FC. 4:0

24e minuut.
Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski geeft de bal voor. Majchrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis onderschept slim de pass. Frantzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Szinkopa FC. 5:0

25e minuut.
Frantzis met een sublieme pass. Mergiu speelt de bal door. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis rent richting de bal. Frantzis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fernández Nicolás passt de bal in één keer door. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu passt de bal met de wreef. Staszewski rent richting de bal. Staszewski passt de bal met de wreef. Warczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Aelvoet is nu in balbezit. Aelvoet passt de bal in één keer door. Daar is Cervero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. Warczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Szinkopa FC. 6:0

41e minuut.
Cervero speelt de bal door. Aelvoet is nu in balbezit. Frantzis verovert de bal door een tackle van achteren. Frantzis haalt uit met een fantastische trap. Warczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Szinkopa FC. 7:0

42e minuut.
Inworp. Heretík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Nicolás geeft een lange en hoge pass. Frantzis maakt een snoekduik en kopt de bal. Warczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Szinkopa FC. 8:0

45e minuut.
Frantzis schiet op doel. Warczak met een sublieme pass. Cervero kopt de bal weg. Staszewski rent richting de bal. Staszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 15%, Szinkopa FC. 85%.
Pámpom FC - Szinkopa FC. 8:0

47e minuut.
Fernández Nicolás is nu in balbezit. Fernández Nicolás passt de bal zonder na te denken. Frantzis rent richting de bal. Frantzis schiet op doel. Warczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Szinkopa FC. 9:0

51e minuut.
Inworp. Cervero met de inworp. Lakatoš rent richting de bal. Frantzis verovert de bal door een tackle van achteren. Frantzis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mednyánszky geeft een hoge lob. Heretík is nu in balbezit. Heretík speelt de bal door. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mednyánszky trapt de bal weg. Cervero heeft problemen om de bal te vangen. Frantzis rent richting de bal. Frantzis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Harvan met een sublieme pass. Van Mol bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Mol probeert naar een medespeler te passen. Staszewski rent richting de bal. Staszewski draait met de bal, schiet en ... Warczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Cervero verovert de bal door een tackle van achteren. Mergiu rent richting de bal. Mergiu met een sublieme pass. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Staszewski rent richting de bal. Staszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Szinkopa FC. 10:0

63e minuut.
Mayorga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobski met de inworp. Frantzis rent richting de bal. Frantzis schiet op doel. Warczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Szinkopa FC. 11:0

69e minuut.
Fernández Nicolás met een sublieme pass. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis passt de bal zonder na te denken. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Heretík is nu in balbezit. Heretík met een sublieme pass. Dobski probeert naar een medespeler te passen. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Szinkopa FC. 12:0

74e minuut.
Schwarcz speelt de bal door. Cervero heeft problemen om de bal te vangen. Cervero passt de bal zonder na te denken. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lakatoš speelt de bal door. Cervero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nicolás met een sublieme pass. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. Warczak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Mednyánszky trapt de bal weg. Cervero kopt de bal weg. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Szinkopa FC. 13:0

77e minuut.
Aelvoet geeft een hoge lob. Heretík probeert de bal met de borst te controleren. Heretík geeft een lange en hoge pass. Daar is Majchrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frantzis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Szinkopa FC. 14:0

80e minuut.
Fernández Nicolás probeert naar een medespeler te passen. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis passt de bal met de wreef. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. Warczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Warczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Mergiu de bal. Mergiu geeft een hoge lob. Staszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Warczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski met een sublieme pass. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aelvoet de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 8%, Szinkopa FC. 92%.
Pámpom FC - Szinkopa FC. 14:0