Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K. Rákóczi FC Csengődi SE
4-4-2 gyémánt Tactiek bombastic
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
68.8 gemiddelde waardering 62.4
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


13e minuut.
Tomasiuk rent richting de bal. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zwierz zijn tegenspeler op de grond. Zwierz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Riceputi speelt de bal door. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi geeft een hoge lob. Madeira rent richting de bal. Madeira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mekkaoui bokst de bal weg.

22e minuut.
Magyari speelt de bal door. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej met een sublieme pass. Madeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Klungelig pakt Tihanyi de bal. Tihanyi geeft een hoge lob. Kujawka kan de bal niet met de borst controleren. Zwierz rent richting de bal. Zwierz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Csengődi SE 1:0

30e minuut.
Corvera rent richting de bal. Corvera geeft een hoge lob. Magyari kan de bal niet met de borst controleren. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej draait met de bal, schiet en ... Mekkaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Misztal passt de bal met de wreef. Tihanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihanyi geeft de bal voor. Zwierz kopt de bal weg. Rogoznica rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Csengődi SE 2:0

39e minuut.
Misztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chyłek de bal onder controle te krijgen. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Csengődi SE 3:0

41e minuut.
Tihanyi met een sublieme pass. Insano is nu in balbezit. Insano passt de bal in één keer door. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Rakman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ebedli passt de bal in één keer door. Misztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal passt de bal zonder na te denken. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rakman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 46%, Csengődi SE 54%.
K. Rákóczi FC - Csengődi SE 3:0

46e minuut.
Guevara komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi geeft een hoge lob. Daar is Rogoznica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. Kujawka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Sevgi geeft een lange en hoge pass. Daar is Riceputi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madeira is nu in balbezit. Madeira haalt uit met een fantastische trap. Mekkaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Csengődi SE 3:1

51e minuut.
Zwierz rent richting de bal. Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi probeert naar een medespeler te passen. Misztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tihanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihanyi passt de bal in één keer door. Insano bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano geeft de bal voor. Rogoznica maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek geeft een hoge lob. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ljubej controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chengying komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi geeft een lange en hoge pass. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal verovert de bal door een tackle van achteren. Misztal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tihanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihanyi passt de bal in één keer door. Insano bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano haalt uit met een fantastische trap. Zwierz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Csengődi SE 4:1

71e minuut.
Zemek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Misztal is nu in balbezit. Misztal geeft een hoge lob. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... Tomasiuk probeert de bal aan de voet te houden. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Szoboszlay met een sublieme pass. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal is nu in balbezit. Misztal haalt uit met een fantastische trap. Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Csengődi SE 5:1

76e minuut.
Tihanyi met een snelle inworp. Crăcan rent richting de bal. Insano verovert de bal door een tackle van achteren. Insano geeft een lange en hoge pass. Zwierz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kujawka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tihanyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Insano geeft een hoge lob. Zwierz springt en kopt de bal. Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 38%, Csengődi SE 62%.
K. Rákóczi FC - Csengődi SE 5:1