Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csengődi SE K. Rákóczi FC
bombastic Tactiek 4-4-2 gyémánt
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
55.6 gemiddelde waardering 67.4
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Tihanyi passt de bal met de wreef. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron geeft een lange en hoge pass. Rogoznica controleert de bal met de borst. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Faron met de inworp. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi passt de bal zonder na te denken. Faron rent richting de bal. Faron geeft een hoge lob. Koek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - K. Rákóczi FC 0:1

6e minuut.
Riceputi probeert naar een medespeler te passen. Insano is nu in balbezit. Insano passt de bal met de wreef. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica schiet op doel. Koek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Louboutis speelt de bal door. Szoboszlay met een sublieme pass. Tihanyi speelt de bal door. Kereki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kereki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Świder onderschept slim de pass. Świder probeert naar een medespeler te passen. Tihanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihanyi geeft een hoge lob. Rogoznica maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Świder passt de bal in één keer door. Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi passt de bal zonder na te denken. Kereki is nu in balbezit. Kereki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szoboszlay speelt de bal door. Tihanyi probeert naar een medespeler te passen. Faron probeert de bal met de borst te controleren. Faron geeft een lange en hoge pass. Koek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csengődi SE 60%, K. Rákóczi FC 40%.
Csengődi SE - K. Rákóczi FC 0:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tihanyi met de inworp. Faron speelt de bal door. Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi geeft een lange en hoge pass. Koek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rogoznica is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rogoznica is nu in balbezit. Faron rent richting de bal. Louboutis begaat een overtreding. Louboutis krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Magyari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crăcan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zemek rent richting de bal. Zemek geeft een lange en hoge pass. Mekkaoui bokst de bal weg.

62e minuut.
Tihanyi rent richting de bal. Inworp. Szala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sevgi rent richting de bal. Sevgi geeft een lange en hoge pass. Mekkaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magyari heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Csengődi SE - K. Rákóczi FC 1:1

65e minuut.
Koek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szoboszlay kopt de bal weg. Tihanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihanyi passt de bal zonder na te denken. Faron geeft de bal voor. Koek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Insano met de inworp. Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica speelt de bal door. Kereki is nu in balbezit. Kereki draait met de bal, schiet en ... Koek bokst de bal weg.

73e minuut.
Faron passt de bal zonder na te denken. Rogoznica is nu in balbezit. Lama legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lama krijgt een gele kaart. Rogoznica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rogoznica legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Koek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - K. Rákóczi FC 1:2

83e minuut.
Kujawka is nu in balbezit. Faron verovert de bal door een tackle van achteren. Faron passt de bal in één keer door. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... Koek bokst de bal weg.

84e minuut.
Chyłek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tihanyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kereki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kereki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - K. Rákóczi FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csengődi SE 62%, K. Rákóczi FC 38%.
Csengődi SE - K. Rákóczi FC 1:3