Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC Rákoskeresztúr Kiskunhalasi Akadémia
M Tactiek átállás att
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
67.9 gemiddelde waardering 61.1
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Karanović rent richting de bal. Hoffer onderschept slim de pass. Hoffer geeft de bal voor. Mirolha is nu in balbezit. Mirolha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hoffer met een sublieme pass. Kunert met een sublieme pass. Togias bereikt de bal nog maar net als eerste. Togias passt de bal met de wreef. Zorzi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Zorzi probeert naar een medespeler te passen. Togias is nu in balbezit. Gyurta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Togias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zorzi neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Zorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi geeft een lange en hoge pass. Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Mirolha onderschept slim de pass. Mirolha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Krasić speelt de bal door. Karanović met een sublieme pass. Krasić speelt de bal door. Ewertowski is nu in balbezit. Ewertowski draait met de bal, schiet en ... Cellay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kunert onderschept slim de pass. Kunert speelt de bal door. Prokopi geeft de bal voor. Baudouin rent richting de bal. Baudouin schiet op doel. Fathi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Mirolha kan de bal niet met de borst controleren. Mirolha speelt de bal door. Treviño is nu in balbezit. Baudouin onderschept slim de pass. Baudouin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Rákoskeresztúr 46%, Kiskunhalasi Akadémia 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LFC Rákoskeresztúr - Kiskunhalasi Akadémia 0:0

70e minuut.
Prokopi speelt de bal door. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vasiliu ... Strafschop! Baudouin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baudouin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Prokopi met een sublieme pass. Togias bereikt de bal nog maar net als eerste. Togias passt de bal zonder na te denken. Prokopi rent richting de bal. Prokopi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Treviño onderschept slim de pass. Togias is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Togias met de inworp. Zorzi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Rákoskeresztúr 33%, Kiskunhalasi Akadémia 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LFC Rákoskeresztúr - Kiskunhalasi Akadémia 0:0