Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiskunhalasi Akadémia LFC Rákoskeresztúr
átállás att Tactiek M
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64.2 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Pruteanu met een sublieme pass. Pantilimon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Togias. Togias krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pantilimon met de inworp. Chartier rent richting de bal. Chartier passt de bal in één keer door. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović haalt uit met een fantastische trap. Palik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - LFC Rákoskeresztúr 1:0

12e minuut.
Stângă rent richting de bal. Baudouin onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prokopi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
García Domínguez passt de bal in één keer door. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon passt de bal zonder na te denken. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Prokopi kopt de bal weg. Klungelig pakt Chartier de bal. Zorzi rent richting de bal. Zorzi geeft een lange en hoge pass. Valli kopt de bal weg. Raymond kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 61%, LFC Rákoskeresztúr 39%.
Kiskunhalasi Akadémia - LFC Rákoskeresztúr 1:0

49e minuut.
Chartier probeert naar een medespeler te passen. Pruteanu is nu in balbezit. Dink rent richting de bal. Pruteanu onderschept slim de pass. Pruteanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Egyed geeft een hoge lob. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nyúl krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Togias is nu in balbezit. Togias geeft de bal voor. Baudouin kopt de bal weg. Valli rent richting de bal. Valli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Palik trapt de bal weg. Chartier kopt de bal weg. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. Palik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - LFC Rákoskeresztúr 2:0

66e minuut.
Pruteanu is nu in balbezit. Egyed rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pantilimon. Pantilimon krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kunert geeft de bal voor. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lozano. Lozano krijgt een gele kaart. Baudouin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prokopi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Treviño kopt de bal weg. Prokopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Togias bereikt de bal nog maar net als eerste. Togias met een sublieme pass. García Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Valli rent richting de bal. Valli schiet op doel. Raymond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Togias passt de bal zonder na te denken. Prokopi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gyurta. Gyurta krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Gal onderschept slim de pass. Gal geeft de bal voor. Baudouin rent richting de bal. Baudouin schiet op doel. Raymond werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - LFC Rákoskeresztúr 2:1

82e minuut.
Gyurta speelt de bal door. Chartier speelt de bal door. Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin draait met de bal, schiet en ... Raymond kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 50%, LFC Rákoskeresztúr 50%.
Kiskunhalasi Akadémia - LFC Rákoskeresztúr 2:1