Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pámpom FC OROSHÁZA fc
4-1-3-2 Tactiek doki 5 3 2
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
60.2 gemiddelde waardering 63.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov geeft de bal voor. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński onderschept slim de pass. Białożyński haalt uit met een fantastische trap. Marzuolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Białożyński is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Harvan ... Strafschop! Directe rode kaart, Harvan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Harvan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Białożyński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Białożyński kan niet meer verder spelen. Harvan geeft de bal voor. Hoàng Thành komt het veld opgelopen. Cieciula legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Marzuolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Cieciula rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - OROSHÁZA fc 0:1

10e minuut.
Rašilov kopt de bal weg. Drągowski probeert de bal met de borst te controleren. Rašilov met een sublieme pass. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dobski met een sublieme pass. Fernández Nicolás speelt de bal door. Carau met een sublieme pass. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Marzuolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Drągowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tınay rent richting de bal. Hoàng Thành onderschept slim de pass. Hoàng Thành schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Fernández Nicolás met een sublieme pass. Dobski rent richting de bal. Dobski passt de bal zonder na te denken. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Qvarnström geeft een lange en hoge pass. Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov passt de bal zonder na te denken. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành schiet op doel. Marzuolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Inworp. Rašilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Marzuolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - OROSHÁZA fc 0:2

27e minuut.
Frantzis haalt uit met een fantastische trap. Baranga met een sublieme pass. Fernández Nicolás kopt de bal weg. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Wojtala rent richting de bal. Wojtala geeft de bal voor. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Marzuolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 60%, OROSHÁZA fc 40%.
Pámpom FC - OROSHÁZA fc 0:2

46e minuut.
Cieciula passt de bal in één keer door. Staszewski rent richting de bal. Carau probeert naar een medespeler te passen. Staszewski heeft problemen om de bal te vangen. Staszewski schiet op doel. Baranga bokst de bal weg. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski schiet op doel. Baranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Dobski is nu in balbezit. Dobski passt de bal in één keer door. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. Baranga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - OROSHÁZA fc 1:2

63e minuut.
Hoàng Thành probeert naar een medespeler te passen. Drągowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rašilov is nu in balbezit. Rašilov geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - OROSHÁZA fc 1:3

66e minuut.
Wojtala met een sublieme pass. Cieciula is nu in balbezit. Lillemaa is nu in balbezit. Cieciula onderschept slim de pass. Cieciula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rašilov rent richting de bal. Rašilov probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành schiet op doel. Marzuolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - OROSHÁZA fc 1:4

72e minuut.
Carau geeft de bal voor. Heretík rent richting de bal. Qvarnström verovert de bal door een tackle van achteren. Tınay onderschept slim de pass. Tınay geeft een lange en hoge pass. Baranga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 55%, OROSHÁZA fc 45%.
Pámpom FC - OROSHÁZA fc 1:4