Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. ATLETRIKÓ*** Szinkopa FC.
Joly01 Tactiek Orsi
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
62.9 gemiddelde waardering 68.7
very good Schieten excellent
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Văduva heeft problemen om de bal te vangen. Tsuzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Văduva naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Tsuzuki rent richting de bal. Tsuzuki geeft een lange en hoge pass. García Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. García Andrade geeft de bal voor. Burgers krijgt zijn hoofd ertegen. Özat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy begaat een overtreding. Vajda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vajda met een snel genomen vrije trap. Imrik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Stoszek met een sublieme pass. Vajda probeert naar een medespeler te passen. Imrik is nu in balbezit. Imrik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Szinkopa FC. 0:1

35e minuut.
Klungelig pakt Visegrádi de bal. Visegrádi passt de bal met de wreef. Stoszek rent richting de bal. Stoszek geeft de bal voor. Imrik krijgt zijn hoofd ertegen. Risso bokst de bal weg.

40e minuut.
Nəcəfsoy met een sublieme pass. Balányi is nu in balbezit. Burgers verovert de bal door een tackle van achteren. Burgers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. ATLETRIKÓ*** - Szinkopa FC. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ATLETRIKÓ*** 54%, Szinkopa FC. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. ATLETRIKÓ*** - Szinkopa FC. 1:1

75e minuut.
Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy geeft een hoge lob. Burgers kopt de bal weg. Czunyi rent richting de bal. Czunyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Özat probeert naar een medespeler te passen. Vajda kopt de bal weg. Tsuzuki heeft problemen om de bal te vangen. Imrik onderschept slim de pass. Imrik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Greuceanu de bal. Greuceanu geeft een lange en hoge pass. Barazite rent richting de bal. Barazite geeft een hoge lob. Imrik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Szinkopa FC. 1:2

83e minuut.
Nəcəfsoy probeert naar een medespeler te passen. Burgers heeft problemen om de bal te vangen. Balányi is nu in balbezit. Burgers verovert de bal door een tackle van achteren. Burgers passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. ATLETRIKÓ*** - Szinkopa FC. 2:2

84e minuut.
Barazite probeert naar een medespeler te passen. Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuzuki begaat een overtreding. Tsuzuki krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Schwarcz probeert naar een medespeler te passen. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarević verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarević geeft een hoge lob. Czunyi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ATLETRIKÓ*** 51%, Szinkopa FC. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. ATLETRIKÓ*** - Szinkopa FC. 2:2