Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szinkopa FC. FC. ATLETRIKÓ***
Orsi Tactiek ute001
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
59 gemiddelde waardering 65.5
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Văduva rent richting de bal. Athirson verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vajda zal de hoekschop nemen. Imrik krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Nəcəfsoy kopt de bal weg. Lisztes rent richting de bal. Lisztes passt de bal zonder na te denken. Lysý heeft problemen om de bal te vangen. Lysý schiet op doel. Szinetár bokst de bal weg.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens geeft een lange en hoge pass. Lisztes maakt een snoekduik en kopt de bal. Szinetár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Coudeville kopt de bal weg. Goswami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nəcəfsoy rent richting de bal. Nəcəfsoy geeft de bal voor. Lysý maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - FC. ATLETRIKÓ*** 0:1

8e minuut.
Văduva probeert naar een medespeler te passen. Imrik rent richting de bal. Lysý maakt een afschuwelijke overtreding. Imrik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Imrik kan niet meer verder spelen. Bruno komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Szinetár speelt de bal door. Bruno kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosner de bal. Văduva rent richting de bal. Văduva haalt uit met een fantastische trap. Risso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Xiaobin kopt de bal weg. Văduva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsuzuki. Văduva raakt geblesseerd tijdens het duel. Văduva komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Risso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Athirson probeert naar een medespeler te passen. Peabiru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Risso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szinkopa FC. - FC. ATLETRIKÓ*** 1:1

13e minuut.
Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens onderschept slim de pass. Mertens passt de bal in één keer door. Burgers rent richting de bal. Burgers draait met de bal, schiet en ... Szinetár bokst de bal weg.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəcəfsoy met de inworp. Mertens rent richting de bal. Mertens geeft een lange en hoge pass. Lysý krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Coudeville is nu in balbezit. Lysý verovert de bal door een tackle van achteren. Lysý speelt de bal door. Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgers draait met de bal, schiet en ... Szinetár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Lysý is nu in balbezit. An Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý verovert de bal door een tackle van achteren. Lysý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - FC. ATLETRIKÓ*** 1:2

24e minuut.
Bruno met een sublieme pass. Văduva rent richting de bal. Lysý begaat een overtreding. Văduva roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Văduva kan niet meer verder spelen. Barkó komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Xiaobin speelt de bal door. Coudeville heeft problemen om de bal te vangen. Coudeville probeert naar een medespeler te passen. Peabiru is nu in balbezit. Peabiru geeft de bal voor. Szinetár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Xiaobin controleert de bal met de borst. Mertens met een sublieme pass. Lysý rent richting de bal. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pongor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vajda rent richting de bal. Vajda passt de bal zonder na te denken. Pongor rent richting de bal. Pongor geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Peabiru de bal. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szinkopa FC. - FC. ATLETRIKÓ*** 2:2

40e minuut.
Daar is Xiaobin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiaobin passt de bal in één keer door. Vajda probeert naar een medespeler te passen. Bruno rent richting de bal. Bruno draait met de bal, schiet en ... Risso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szinkopa FC. 59%, FC. ATLETRIKÓ*** 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szinkopa FC. - FC. ATLETRIKÓ*** 2:2

47e minuut.
Rosner geeft de bal voor. Lysý kopt de bal weg. Klungelig pakt An Khang de bal. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. Szinetár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Tsuzuki verovert de bal door een tackle van achteren. Tsuzuki met een sublieme pass. Nəcəfsoy probeert naar een medespeler te passen. Burgers rent richting de bal. Burgers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tsuzuki passt de bal met de wreef. García Andrade is nu in balbezit. García Andrade probeert naar een medespeler te passen. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəcəfsoy met een snelle inworp. Mertens geeft de bal voor. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - FC. ATLETRIKÓ*** 2:3

62e minuut.
Nəcəfsoy passt de bal in één keer door. Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Balányi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burgers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lisztes neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Xiaobin geeft een lange en hoge pass. Athirson is nu in balbezit. Bruno verovert de bal door een tackle van achteren. Bruno haalt uit met een fantastische trap. Risso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szinkopa FC. - FC. ATLETRIKÓ*** 3:3

83e minuut.
An Khang geeft een hoge lob. Inworp. Athirson met een snelle inworp. Mertens is nu in balbezit. Mertens geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pongor rent richting de bal. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda geeft een lange en hoge pass. Bruno is nu in balbezit. Bruno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szinkopa FC. 68%, FC. ATLETRIKÓ*** 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szinkopa FC. - FC. ATLETRIKÓ*** 3:3